Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “HAMİLE kadınların sokakta gezmesi doğru değildir” gibi saçmalık derecesi maksimumlarda gezen konuşmaları olan Tuğrul İnançer’in Kübra Par’a verdiği röportaj da evlere şenlik. Evlenmeden hamile kalan kadınlar için “Or...pu” diye haykırmış ve hamile kadınların sadece akşamüstü kocaları tarafından gezdirilmesini buyurmuş. Bir de üstüne “Bu ilerilikse ben gericiyim” demişsiniz ya Tuğrul Bey, ben de lafınıza istinaden konuşuyorum, evet gericisiniz! Zaten 2015’e birkaç hafta kala hâlâ bu zihniyette olup kendinizi ilerici olarak görme gafletine düşmüyorsunuz değil mi? Biz de size bunu anlatmaya çalışıyoruz. Dünya üzerinde ilişkiler nereye geldi, siz hâlâ hamile kadın ortalıkta dolanmasın, akşamüstleri sahibi tarafından dolaştırılmaya çıkarılan köpekler gibi gezdirilsin diyorsunuz. Erkekler kendilerine çekidüzen versinler, her gördükleri manzaraya ağızlarının suyu akmasın demek yok değil mi? Erkekler nefislerine hâkim olamıyor diye kadınlar evde beklesin zaten, işleri ne? Ayrıca benim evlenmeden çocuk sahibi olan arkadaşlarım var ve çok başka bir evrende, mutlu bir hayatları var. Siz hâlâ milletin hamileliğinde ne yapacağına karar verecek yetkili merci gibi görüyorsunuz kendinizi. Siz kimsiniz de bu kafadaki insanlara “Or....pu” diyebiliyorsunuz? Eşcinsel evliliklerin de içine tükürmenize çok sevindim. Zira o kadar gericisiniz ki konu hakkında güzel bir söz söyleseniz inançlarımı sorgulamak zorunda kalabilirdim. Pes!

        İlahi Niran!

        ÜNLÜ komedyen Niran Ünsal’ın saçmalıkları öylesine tavan yaptı ki Ayşe Arman bile dayanamayıp pazar röportajını kendisine ayırdı. Müzik dünyasındaki kalan saygınlığını diz boyuna indiren Ünsal ile sağlam bir çatışmaya giren Arman, röportaj boyunca sinirlerine nasıl hâkim oldu acaba. Niran, çocuğunu büyüttüğü yıllardaki yaşam tarzından şu an için çok utanıyor olmalı ki, günah çıkarma derdinde. Daha doğrusu biz öyle zannediyorduk, asıl baklayı saklayamadı çıkardı; tesettür giyim markası yaratıyormuş. Buradaki altyazının okunması da şöyle: Yıllarca açtım olmadı, içtim olmadı, kedi videosu kadar ilgi çekemedim, bari şimdi kapatayım ve yön değiştireyim. Ajda olmak için yola çıkıp anca Ajdar olabilen bir kadın olarak hatırlayacağız kendisini. Twitter’da kendi gibi düşündüğünü varsaydığı o birkaç yüz kişiyi çoğunluk sanıp saçmalamaya devam edecek. Konunun içinde “din” geçtiği için sorgusuz sualsiz inanan bir tayfası olacak tabii. Tarih kendisi gibi “Napolyon ünlülerle” dolu, bilirsiniz. Ben mutaassıp Niran’ı, seksi görünmeyi bir türlü becerememiş Niran’a tercih ederim. En azından şimdiki Niran bizi güldürüyor.

        Kime yetiyor bu nefes?

        WANDA Digital ajansının içinde yaşadığımız kültürü takmayan, hafif Amerikan kafasını seviyorum aslında. Yaratıcı tarafları dik başlılıklarıyla beslendiği için ayrı bir tat olarak çoksesliliğin içinde yer almaları çok hoşuma gidiyor. Ama “Nefes alsın yeter” başlığında sunulan dayak yemiş seksi kadın görseline “Yok artık” diyenlerdenim. Bir kaş yapacağım derken göz çıkarma hikâyesi olarak sayfalarda yerini alacak sanırım bu ilan. Modern kafa diyeceğimiz bir ajansın çalışanları bile olaya buradan bakıyorsa gerçekten bazı Türk erkeklerine olayı anlatmaya “Dünya bir toz bulutuydu...” cümlesiyle başlamak gerekecek.

        OLAN-BiTEN

        - NUBLU Sıraselviler’e açtığı yeni mekânındaki yemekleriyle insanı mest ediyor. Genç şef Deniz Aşık’ın lezzetleri test edildi. Atıştırmalık olarak bir şeyler yemek de mantıklı ama uzun arkadaş muhabbetleri için de iyi mekân olmuş. Fonda her zaman iyi müziğin olduğunu bilmek artı yaratıyor.

        - EATILY bir yaşına Tamer Yılmaz’ın fotoğraf sergisi ile bastı. Uğradığım gün Claudio Chinali elinden makarnamı yiyip mutlu oldum. Geçtiğimiz cumartesi dev indirimler, sürpriz hediyelerle birlikte yeni yaşını kutlayan restoranın market bölümündeki çevreyle uyumlu deterjan bölümünü karıştırmayı bir dahaki sefere bıraktım.

        - JUICO şu sıralar güzel şişeleriyle ortalıkta sürekli gördüğümüz bir marka oldu. İçindeki sebze ve meyve suları yardımıyla detoks yapabiliyor, gününüze enerji katabiliyorsunuz. Deniz Derman ve Sedef Dördüncü isimli iki girişimci kadının açtığı bu firma kısa sürede marka oldu bile.

        Diğer Yazılar