Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GEÇTİĞİMİZ hafta reklam çekimi için Türkiye’ye gelen Adriana Lima ile “güzel” bir grup eşliğinde yemek yedim. Gruba güzel dememde bir ironi yok, hakikaten öyleydi. Karşımda Özge Ulusoy, Ahu Yağtu yanımda Didem Soydan, çaprazımda Adriana Lima. Bir seferinde de Candice Swanepoel ile yemek yerken aynı durum gerçekleşmişti. Bir yandan yemekle ilgilenir gibi yapıyorsun ama diğer taraftan boş bulduğun her anda karşındaki güzelliğe kesik atıyorsun. Adriana da her göz kontağımıza gülerek karşılık verince insanın yeniden bakası geliyor haliyle. Veet’in yeni reklam yüzü olduğu için ülkemize gelen seksi manken, yemeğe biraz geç kalınca aramızda kaynatmaya başladık. Geç kalma nedenini ise yanımızda oturan makyözü açıklayıverdi hemen: Adriana’nın sadece göz makyajı 40 dakika sürüyormuş. Yüzünün kalanı derken bir buçuk saatlik bir makyaj seansından sonra bizim gördüğümüz kadın ortaya çıkıyormuş. Kıyaslamak adına hemen Özge Ulusoy’a göz makyajı ortalamasını sordum ki “20 dakikada tüm makyajım bitiyor” dediği zaman şaşırdım haliyle. Veet’in düzenlediği bir gece olunca bir erkek olarak ürün hakkında konuşamadım Adriana ile. Ama şunu söyleyebilirim ki Veet’in erkek için olan ürünleri gelecek sene Türkiye pazarına girecekmiş, o zaman yine gelirse belki deneyimler üzerine konuşabiliriz.

        Ve kazanan

        ŞEBNEM Ferah ve Kenan Doğulu’nun jüri olduğu bir yarışma programını merak etmemek mümkün değildi tabii. İlk bölümlerinden birine konuk jüri olarak katılma teklifi gelince olayı yerinde incelemek için stüdyoya gittim. Bir hayli uzun süren çekimlerde ne zaman bir düşme olsa Kenan Doğulu eline mikrofonu alıp şarkı söylemeye başlıyor, espri yapıyor ve ortama pozitif enerji pompalıyor, programın termik santralı kendisi. Şebnem Ferah az ve öz konuşmasıyla gençlere ne güzel akıllar veriyor. İkisinin tecrübesinden yararlanmak ise şanslı gençlere kalıyor. Programın sunuculuğunu üstlenen Uraz Kaygılaroğlu’nun yaptığı espriler gayet eğlenceliydi. Bıyık olayını pek yakıştırmadım kendisine ama bir dizi projesi yüzünden taşımak zorundaymış. Güzel sesler dinlediğim için uzun süredir ilk kez bir müzik yarışmasına yükseldim. Ve kazananın açıklanacağı günü iple çekiyorum.

        Ve Madonna düşer

        YILLARDIR kusursuzluğun sembolü olan Madonna, Birt Ödülleri’nde Armani tasarımı kıyafetinin azizliğine uğrayınca sahnede takla atıyordu neredeyse. Saçı başı dağılmış bir şekilde kalkıp şovuna devam etmesinin hiç önemi yokmuş gibi onun yaşına takılıp dalga geçilmesini fena halde ırkçı bir hareket olarak görüyorum. Birini gay ya da siyahi diye aşağılamaktan ne farkı var yaş olayının üzerine yürünmesinin? Yaşlı! Evet yaşlı, tersini kimse savunmuyor ama kadının bu zamana kadar yaptıklarının binde birini bile yapmamış insanların “Madonna yaşlandı, dolayısıyla da düştü” yorumunu yapmaları tuhaf geliyor bana. İçinde yaşlanma korkusu olanların yaşlı insanlar üzerinden konuyla dalga geçmesi de olayın bir başka boyutu. Hani duymuşsunuzdur, aşırı homofobik insanların aslında gerçek hayatta gizli eşcinsel olmaları gibi gayet bilimsel bir yaklaşımdan bahsediyorum, yanlış anlaşılmasın!

        Diğer Yazılar