Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİZİ Wayward Pines, FX kanalında ilk kez gösterildiğinde “Yeni bir FBI dizisi istemiyorum” diyerek kanalı değiştirmiştim ama sonradan dizinin yönetmeninin M. Night Shyamalan olduğunu fark edince tornistan dönüp dizinin hastası oldum. Gizemli dizi dediğin böyle olur. Hem de başrolünde Matt Dillon var.

        MÜZİK Giorgio Moroder efsanevi disko şarkılara imza atmış bir müzik adamı. Önceki sene Daft Punk albümüne kattıklarından sonra yeniden trend olan Moroder, Kylie Minogue, Sia, Britney Spears gibi isimlerle yaptığı düetleri bir dans albümünde toplamış. Partilemek için ideal.

        FİLM Ant-man, Marvel hayranlarını sinemalara çekmeyi başardıktan sonra öyle ünlü oldu ki geri kalan meraklılar da filmi görmek için sinemalara akın etti. Filmin aksiyonu kadar esprileri de bol olunca benim için yazın en eğlenceli filmlerinden biri oldu. Olayın bir yerde Örümcek Adam’a bağlaması heyecanı artırdı.

        Yeni tanışma imkânı

        SOSYAL hayatın bize sunduğu zenginlikler yetmiyor, Instagram’dan like’layarak, Twitter’dan fav’layarak birilerinin dikkatini çekmekten bıktım diyorsanız size yeni bir aplikasyon. Aslında Amerika’da 2012’de ortaya sürülmüş ama ülkemizin geç keşiflerinden biri daha. “Happn” isimli aplikasyon yanınızdan hızla geçen ve aklınızın kaldığı bir yakışıklıyla sizi bir araya getirebiliyor. Ya da metrodan inip hızla işinize koşarken yolda çarpıştığınız güzel kadına sizi ulaştırabiliyor. Tabii onların da Happn’i kullanıyor olması lazım. İş hayatından dolayı çok meşgul ya da utangaçlığı yüzünden yeni birileriyle tanışamayanlar için ideal bir aplikasyon olabilir.

        Paris modası

        PARİS’İN en son moda sosyalleşme yeri ne bir bar ne de bir gece kulübü. Spor hayatına iyice saran Fransızlar, kendileri gibi sporsever birilerini aradıkları için artık daha çok parklarda tanışıyor. Özellikle crossfit yapılan parkların artmasıyla sevgili adayınızın vücut tipini ve dayanıklılığını uzaktan ölçebiliyorsunuz. Ben Canal St. Martin boyunda yürüyüş yaparken parktaki sosyalliği görüp şaşırdım ama meğer Paris’in hemen hemen bütün parkları bu alanda yeni tanışma merkezleri olmuş. Yazın spor salonuna girilmiyor tabii, herkes haklı.

        Kalori hesaplı restoran

        BATI Ataşehir’e açılan Bulvar 216 alışveriş merkezi, Anadolu yakasının en iddialı alışveriş merkezlerinden biri olmaya aday. İçinde bulunan 750 metrekarelik Dore müzik mağazasının aynı zamanda müzik akademisi olması ve o tarafta yaşayan gençlere ilham olması açısından çok önemli. AVM’nin en lezzetli yeri ise ünlü şef Murat Bozok’un danışmanlığını yaptığı Chop Story. Murat Bozok bu sefer tecrübesini ağır yemeklerde değil de wrap, sandviç ve salata gibi hızlı seçeneklerde gösteriyor. Restoranın en iyi özelliklerinden biri her yemeğin yanında kalorisinin yazması.

        Diğer Yazılar