Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EVLENİYOR, evlenecekler derken en gözde çift Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ nikâh masasına oturma tarihini 19 Şubat olarak belirledi. Onların bu büyük mutluluğu nasıl karşılandı peki? Tabii ki yeni dedikodularla. Yok kayınvalide istemiyormuş, yok gerilim varmış, oymuş-buymuş derken negatif bir hava yaratılmaya çalışılıyor. Hani evlenecek bir çift adına düşünmek gerekirse, zaten stresli bir iş yapıyorlar, bir de çıkan dedikodularla uğraşmak gereksiz bir yıpranmadan başka bir şey yaratmaz ki.

        Bir çifti de güle oynaya evlendirsek, “Ne yakıştılar” harici bir yorum yapmasak, dedikodu çıkarmasak olmaz mı yani? Dayanılmayacak gibi bir şey değil bence, isteseniz yapabilirsiniz. Nefsinize hâkim olmak gibi düşünün konuyu, zor biliyorum ama mutluluklar dilemek öyle çok da zor değil! Evlendikten sonra zaten hemen her hafta bir şey uydurulacak, o zamana kadar bekleyin bari.

        Organize âşıklar

        BU sene pazar gününe rastlamasından mıdır nedir, 14 Şubat konusuna büyük bir ilgi var. Her ne kadar tüketim toplumunun bize dayattığı bir gün olarak lanse edenler olsa da, sevenler için ayrı bir buluşma günü haline gelmiş bile.

        Çocukluğumda hatırlarım, Hıncal Uluç haricinde kimsenin Sevgiller Günü konusunda hareket etmediği dönemlerden geçtik. Ama şimdi ister istemez toplumda bir stres oluşmuş. “Ben istemiyorum ama sevgilim bozulur şimdi” diyerek zoraki plan yapanlar, hafta sonu tatili haline dönüştürüp yurtdışına çıkanlar, romantizmin dibine vurup sürpriz üretme girişimlerinde bulunanlar derken; bu Sevgililer Günü’nde her âşığın bir planı var. Kimi zoraki, kimi içten gelen bir hareket ama yine de sevgililer cephesi oldukça organize bu sene. Tüketim derken seri üretime geçilmiş haberimiz yok!

        ŞEHiRDE hafta sonu

        ■ Sevgililer Günü’nde sevdiği şarkıları dinlemek gibi bir fantezisi olanlar için Hande Yener XLarge’da, Mustafa Ceceli Bostancı Gösteri Merkezi’nde, Murat Dalkılıç Mall of Istanbul Sahne’de, Volga Tamöz Sortie’de, Cem Adrian ise Beyrut Performance’ta sahnede olacak.

        ■ Ortaköy Four Seasons Hotel’de her pazar caz eşliğinde yapılan brunch’ta bildiğimiz lezzetlere sokak lezzetleri de eklenmiş. Pek hoş olmuş. İsterseniz kahvaltı modunda ilerleyip sonra prosecco ve suşi seçimine girebiliyorsunuz. Ya da bahçeye kurulan alandan nohut pilav-gözleme-pide seçeneklerine yürüyebiliyorsunuz. Taze enginardan yapılan salatasına bayıldım.

        ■ Tarabya’nın en yenisi Sakura’da suşi denemek keyifli olabilir. Marinadaki diğer balıkçıların arasında fark edilir bir dekorasyona sahip olan mekânda klasik suşi seçeneklerinin yanında şefin özel üretimleri de mevcut. Hafif acılı lagos çorbasıyla başlayıp çok karışık olmayan mönüden nigiri seçimi yapmak en ideali.

        Diğer Yazılar