Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - MUAZZEZ Ersoy şoförüne âşık olmuş. Yıllardır Türk sosyetesinde şoförleriyle aşk yaşayan kadınların hikâyeleri anlatılır durulur. Kocaları işleriyle ilgilenirken eşlerinden daha çok vakit geçirdikleri şoförleriyle gizli aşk yaşayanlar bilinir hep. Muazzez Ersoy’un gizleyecek bir durumu yok tabii de, haberi okuyunca aklıma geldi.

        - SEÇKİN Piriler gazetecilere “Bundan sonra çocuklarım için yaşayacağım” diyerek beni şaşırtmaya devam ediyor. Acaba böyle fedakâr anne söylemleri basın mensuplarını görünce mi dile yapışıyor, yoksa Seçkin gerçekten hayatını bir kenara bırakıp kendini çocuklarına mı adayacak? Hayır yani bir de baba var ortada ya!

        - İREM Derici’nin küfürlü konuşmaları birkaç haftadır gündemde. Birileri de küfürlü konuşsa ne olur yani, toplumun düzeni mi değişir, tüm denizlerde çekilme, gelgit olayları falan mı olur? İrem’in en azından içi dışı bir; ömürlerini kameraya oynamaya vermiş yapmacık starlardan bıkmadınız mı hâlâ?

        Açıklanamayan dedikodular

        BU haftanın dedikoduları bir hayli fazla. Her yerde okuduğunuz bildik dedikoduların haricinde kitlesel dedikodular dört dönüyor. Erkek dergisi GQ’nun akıbeti konuların en başında geliyor. Birileri derginin dijital olarak 3 ayda bir yayınlanacağını söylerken tüm kadrosu dağıtıldığı için konunun bir hayal olduğunu iddia edenler de var. Bir başka konu Zerrin Tekindor’un hack’lenmesi. Bu durum ünlü dünyasında korku yarattı tabii. Hesapların hack’lenip tüm senaryo, şarkı sözleri, anlaşmalar ve özel meselelerin ortaya düşmesi korkusu yaşanırken bir de telefonlardaki özel dedikodu grupları korkusu var! Whatsapp gruplarında konuşulanlar ülkeyi titretecek cinsten olunca bu korkuyu anlayabiliyorum. Grupta yer alan arkadaşlarının telefonlarını kaybetmesinden korkan ünlüler arkadaşlarına grup konuşmalarını silmelerini rica ediyormuş. Haklı bir panik, umarım kimsenin telefonu kaybolmaz!

        Olan-Biten

        - Bebek’in eğlence mekânı Kulis’in terası “İzzet Öz’le Türkçe nostalji gecesi” ile açılıyor. Hafta içi her gün 16.00- 19.00 saatleri arasında happy hour düzenleyen mekânda her salı Türkçe pop gecesine ayrılmış. Zeki Müren’den Barış Manço’ya yerli efsanelerle güzel bir gece geçirebilirsiniz.

        - Asmalımescit’teki 5’da Dilruba Sultan yani Öykü Karayel vardı. Yanına “Sultanım” diyerek yaklaştığım genç oyuncunun despot sultan tavırlarına bayıldığımı ilettim. ‘Muhteşem Yüzyıl’ın oyuncu seçimleri adı gibi muhteşem gidiyor.

        - Kulp’ta ise oyuncu Uğur Kurul’a rastladım. Dizisi bittikten sonra kendini Müptela isimli mekânına veren genç oyuncu şimdilerde hem festival filmi hem de yeni dizinin koşturmalarına başlamış. Ekrandan çok fazla uzaklaşmasın, özletiyor.

        Diğer Yazılar