Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HEMEN heveslenmeyin, Türkiye’deki bir kulüpten bahsetmiyorum. Ama seksi modelimiz bir Türk. Benzer bir yeri İstanbul’da açsa belki de saçma sapan eleştirilere maruz kalabilirdi ama kendisi Berlin’de, yani özgürlükler ve sanat başkentinde yaşadığı için kafası rahat. Geçen hafta Fenerbahçe’yi desteklemek için gittiğim Berlin’de tanıştığım Muri Yalçınkaya, hip gece kulübü ve barların yer aldığı Mitte’de Dean adında bir bar açmış. Almanya’nın hatırı sayılır eğlence grubu Amano ile ortak olduğu bu çalışmasına gelene kadar çeşitli kulüplerinde kreatif direktör olarak çalışmış. Bütün bu olayların öncesinde içinde New York ve Milano’nun da olduğu birçok moda merkezinde modellik yapan Yalçınkaya, bu zamana kadar Armani, Etro, Dolce & Gabbana için podyuma çıkıp çekim yapmış. Aynı zamanda Adidas ve Mercedes Benz markaları için partiler düzenleyen Muri, Berlin gece hayatının en popüler isimlerinden. Kısa bir süre önce açılan Dean ise şık bir gece kulübü izlenimini taşıyan çok rahat bir eğlence merkezi. Genelde R&B şarkılar çalınsa da ben özel bir parti gecesine denk geldiğim için mutlu oldum. Kulübün en enteresan tarafı ise tuvalet bölümünün de ayrı bir mekân olarak hizmet vermesi. Tuvalet sırası beklerken DJ’in çaldığı müzik eşliğinde başka bir piyasaya katılabileceğim hiç aklıma gelmemişti doğrusu. Sigara içmek için dışarı çıkıp birileriyle tanışma hikâyelerine aşinayım ama tuvaletin ayrı bir sosyalleşme alanı olabileceğini düşünmemiştim. Tuvalet diskosunu görünce merakla Muri’ye bunun bir proje mi olduğunu sordum. Ama çok şükür bu fikir spontane bir şekilde ortaya çıkmış. Yoksa bu kadar sert bir yaratıcılık canımı sıkacaktı. İlk Berlin ziyaretinizde gözlerinizle görmeniz şart.

        Dünyanın en sert kulübü!

        BİLENLER bilir, tabii ki Berghain’den bahsediyorum. Berlin şehir merkezinin ortasındaki dünyanın en özgür kulübü. İçeri girerken cep telefonlarına çıkartma yapıştırıldığı için içeriden bir şey paylaşmak yasak. Zaten içeride olanlar anlatılmaz yaşanır cinsten olduğu için anlatsam da gözünüzde canlandırabileceğinizi sanmıyorum! Şöyle açıklama yapmam gerekirse, 20 senelik gece hayatı kariyerimde Berghain’e gitmeye cesaret bile edememiştim bugüne kadar. Ama kulüp Fenerbahçe maçının yapıldığı salonun hemen arkasında ve yanımda da parti canavarı fotoğrafçı Tchane Okuyan olunca rahat bir giriş yapıverdim. Normalde içeri girmek için girdiğiniz sırada (içeri alınma garantiniz olmadan) yaklaşık iki saat bekleyip vuslata eriyorsunuz. Aslında mutlu sona ulaşmak da o kadar kolay değil. Çünkü iki saat beklemiş olmanız içeri alınmanız için yeterli değil. Kapıdaki görevli sadece kafasını oynatarak sizi onaylıyor ya da gönderiyor. Herhangi bir şekilde “Ama hocam, ben birinin yakınıydım” bile diyemiyorsunuz, adeta konuşmak yasak! Bu maceraya atılacaklar için bir sır vermem gerekirse, içeri alınma konusunda en önemli etken simsiyah giyinmiş olmakmış. Turistik, parlak kıyafetlerinizle gittiğiniz zaman direkt çıkış kapısına yönlendiriliyorsunuz. Ha içeri girdin de ne oldu Oben derseniz, maalesef kalbimi bıraktım ve çıktım, bir daha gidersem namerdim!

        Bambaşka İrem

        SON dönemin en çalışkan müzik insanı İrem Derici. Yeni albümü başarıları toplarken, yan gelip yatmak yerine üst üste projelere imza atıyor kendisi. Son olarak Gzone Dergisi’ne iki erkek modelle birlikte kapak olup bir de üstüne seksi pozlar veren İrem, 2 Haziran’da piyasaya çıkacak olan ‘Bambaşka Biri’ single’ı için geri sayımda. Tüm dünyada LGBT görünürlüğü adına yayınlanacak olan ‘Rainbow Anthems’ adlı albüm için yeniden yorumlanan Ajda Pekkan hiti ‘Bambaşka Biri’nin İrem versiyonunun enerjisine bayıldım. Jülide Güngör yönetmenliğinde çekilen videosunun ayrı bir güzelliği de var: Deniz Akkaya. Klibin başlarında şarkıyı Deniz Akkaya söylermiş gibi göründüğü için İrem’in söylediğini fark etmezseniz ufak bir şoka giriyorsunuz doğrusu. Bu arada Deniz’in çekimlerde çok eğlendiği ve single yapmak için Universal Music’le görüştüğü de kulağıma gelenler arasında.

        Diğer Yazılar