Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖNÜMÜZDEKİ sezon televizyonda bir ‘Game of Thrones’ dönemi yaşanacak gibi geliyor bana. Tüm büyük isimler dizileriyle birlikte ekranlara geri dönüyor. Ve bu projeler hep erkekler üzerinde konuşuluyor, hep o erkeklerin yanına kadınlar aranıyor! Bir süredir yeni kadın oyuncu gelmiyor, gelmediği için de vasat isimler parlıyor. Ama parlayan da birkaç şampuan reklamı, birkaç kadın dergisi kapağının ötesine geçemiyor açıkçası. Erkekler cephesi pek bir güçlü; Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Kerem Bürsin ve Çağatay Ulusoy için konunun elebaşları diyebiliriz. Bir sezon dinlenen oyuncular yeni dönemde ekrana dönecek. Bakalım hangi prensin dizisi kalkacak, hangi prensin dizisi gönüllere girecek ve sonuç olarak kral kim olacak?

        Vurun Michael’a

        MICHAEL Jackson’ın ölümünün ardındaki sis perdesi bir türlü aralanamadı. Sağlığında mahkemeye çıkıp üzerine atılan iftiraların hepsinin cevabını vermesine rağmen ABD basını olayı kaşımaya devam ediyor. Son olarak Jackson’ın efsanevi evi Neverland’de yapılan araştırmada ortaya dökülen sanat eserleri problem oldu. Çıplak çocuk fotoğrafları bulundu diye verilen haberin fotoğraflarına bakıyorsun, gayet normal eserlerle karşılaşıyorsun. İnceledim inceledim bana enteresan gelen bir şey olmadı doğrusu. Zaten böyle bir davayla karşılaşınca insan var olan kanıtları yok eder, tavan arasında saklamaz öyle değil mi? Jackson’ın kızı Paris “En saf insanlar en çok yerle bir edilenlerdir. Sevgili babamın masumiyeti sonsuza dek ispat edilmeye devam edecektir” diyerek güzel bir açıklama yapmış. Bir yandan da ölüm yıldönümü yaklaşan starın albüm satışlarını artırmak için bir proje içinde miyiz acaba diye de düşünmedim değil.

        Mesut Yar’ın halası

        HAFTA içi işlerim bitip eve geldiğim sırada kendime koyduğum bir saat televizyon izleme kotamı Mesut Yar’ın programıyla dolduruyorum. Tüm konuklar aynı dizinin karakterlerinden oluşunca biraz sıkıcı oluyor benim için ama genel hatları ile Mesut Yar’ın bizi kendine dair bir alışkanlığa sevk ettiği de ortada. Programın hızlı ilerleyen akışı Yar’ın soruları ile desteklenirken şovun en bomba bölümü ise “İsmini vermek istemeyen Hala”. Konuklarına sormaya çekindiği soruları yöneltmesi için yaşlı bir kadın figüründen yararlanmak gayet akılcı olmuş. Yöneltilen sert sorulardan en hasarsız şekilde kurtulmak için verilen cevapları izlerken bayağı eğleniyor insan. Halanın kim olduğu ise ayrı bir merak konusu.

        Gay DJ’iniz var mı?

        BİR süredir sosyal medya fenomenlerinin DJ’lik yaparak milleti eğlendirdiği gece hayatında yeni bir kol açılmış: Gay DJ’ler! Önceki günlerde İzmirli bir mekâncı arkadaşım beni arayıp “Bildiğin iyi bir gay DJ var mı” diye sorunca afalladım tabii. Yani DJ’lik ne zaman cinsel yönelimin etkili olduğu bir meslek haline geldi acaba diye düşünürken bir dönem fena halde moda olan Etiler stili gay şarkıcılar aklıma geldi. O zaman nasıl gay şarkıcılara gitmek modaysa şimdi de gay DJ’le eğlenmek moda olmuş anlaşılan ki mekânlar çalıştıracakları DJ’leri yönelimlerine göre seçiyor. Gay DJ’lerle eğlenip mekâna sağlam para akıtanlar konu gay hakları olunca bir ucundan tutuverse bari.

        Diğer Yazılar