Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL’DA kalan bayram tatilcileri olarak perşembe günü Opera Club’daydık. Burası Chanta iken de mekâna hastaydım, daha öncesinde de. Tarihi dokusu ve yüksek tavanları insanı mest ediyor. Hafta içi Ozan Çolakoğlu ve Edis’in şovunu kaçırdığımı fark edince durumu toparlamak için Cem Belevi’yi yakaladım ben de!

        Son dönemde ‘Alışamıyorum’ single’ıyla ortalığın tozunu attıran şarkıcı-oyuncunun sahnesinin nasıl olacağını merak ettim aslında. “Bir hit şarkıyla nasıl program yapılıyor acaba?” demiştim ki cevabımı aldım.

        Opera’dan içeri girdiğimde bir dönem Cem’le aynı dizide oynayan Ümit Kantarcılar’la karşılaştım. Dizi zamanı başlayan tatlı arkadaşlıkları konser boyunca hissedildi. Sahnedeki Cem ile Snap çeken Ümit de yeni projelere hazırlananlardan.

        Neyse, Cem’in konseri beklenildiği gibi ‘Alışamıyorum’ ile başladı. Sonra önceki albümlerden birkaç şarkı derken, bir baktık Tarkan’a zıpladı Cem Belevi. Murat Boz, Edis hitleri derken, seçtiği repertuvarla havalara uçurdu bizi.

        Opera Club’ın 2 katlı sahnesini çözmeye çalıştı ilk önce, sonra da sanki her gece orada sahneye çıkıyormuş gibi rahat davrandı. El hareketleri, mimikleri, vurgularıyla gerçek bir star izledik o gece. Hazır Ozan Çolakoğlu tarafından düzenlenen Cem Belevi imzalı yeni single piyasaya sürülmek üzereyken, Türkçe popla harika bir gece geçirmek için Belevi’yi takip edin.

        Tarihi sahnede yeniden yer bulacağını umduğum Cem Belevi haricinde, 14 Ekim’de Gülşen ve Ozan Çolakoğlu sahnesi için Opera Club’a geri gelinir.

        Herkes için nezaket

        HAFTA içi Esin Övet’in yazısından öğrendim ki Paris’te görgü ve nezaket kurallarına uymayanları cezalandırmak üzere 800 kişilik bir ekip kuruluyormuş. Belediyenin bir araya getirdiği bu ekip sayesinde artık yere çöp atanlar, sokağa tükürenler ve hatta köpeğinin yaptığı icraatları temizlemeyenlere ceza kesilecekmiş.

        Bizde de bu ceza ekibi kurulsun diyen Esin’in ceza kesenlere özel koruma talebi de komiğime gitti. Yere tüküren birine, yere tükürdüğü için ona ceza kesildiğini anlatana kadar ne uğraş verilir kimbilir? Konuyla alakalı ekip kurulmaya kalksa, görgü ve nezaket kurallarından haberi olan 800 kişi bulunabilir mi acaba ben de ona taktım.

        Böyle bir takım kurulursa Asmalımescit bölgesinde çalışıp mahallenin ziyaretçilerine ceza yağdırmaya gönüllüyüm. Gözlerimin önünde Asmalımescit’in yok oluşunu izlemek hiç de hoşuma gitmiyor doğrusu.

        Olan Biten

        TARIK Akan’ı pat diye kaybedişimize inanamayanlardanım. 66 yaşında kanser nedeniyle hayata veda eden efsane oyuncunun filmleriyle geçecek bu hafta sonu. İzledikçe ne kadar büyük olduğunu bir kez daha anlayacağız. Sadece iyi oyuncu değil, iyi bir insan olabilmenin dünya üzerindeki karşılığıydı Tarık Akan, özleyeceğiz.

        ŞORT giydiği için otobüsteki bir yolcu tarafından çenesine tekme atılan Ayşegül Terzi olayının peşi bırakılacak mı? Yoksa biri şortu için, diğeri saçı için, öteki kolundaki dövmesi için tacize uğramaya devam mı edecek bu ülkede? SHOW TV’de izlediğim görüntüler kanımı dondurdu. Umarım herhangi bir yetkilinin de canı sıkılmıştır bu duruma!

        ŞARKILARIN kime yazıldığını araştırmak bizim toplumumuza has bir duygu sanki. Sezen Aksu’ya da çok sorulurdu, “Tutuklu’yu kime yazdın? ‘Unuttun Mu Beni’yi kime yazdın?” diye. Bu sefer de ‘Bağdat’ şarkısıyla herkesin sevgilisi olan Ayla Çelik’e sorulmuş. Kendisi cevap vermemiş ama konuşulanlar şarkının Kenan Işık’a yazıldığı doğrultusu üzerinde toplanıyor. Mutlu musunuz artık, bir şarkının daha büyüsü bozuldu, gizem kapısı aralandı.

        Diğer Yazılar