Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BU zamana kadar bir market ürünü gibi detay detay bölünüp pazarlanan Lady Gaga, son albümü ‘Joanne’le birlikte şaşırtıcı bir müzikal gelişim göstererek hepimizi şaşırtmıştı. Müzikal gelişim diyorum, çünkü ‘Joanne’ öncesindeki bireysel işleri modern popun elinin kiri olacak hafiflikteyken, Tony Bennett düetlerinin ardından kendini toparladı. Yeni albümünden çıkan ilk single ‘Perfect Illusion’, klibi ve sound’u itibarıyla bize yepyeni bir Gaga sunmuştu. “Bir Lady Gaga albümü dinlediğime inanamıyorum” gibi cümleler kurmaya başlamıştım hatta. Fakat bağlı olduğu firma, ucuz dans şarkıları yaptığı dönemi unutamayan hayranları için bastırıyor olsa gerek, yeni klip ‘John Wayne’ eski Gaga dönemini hatırlatıyor. Sistem, artık sadece müziğiyle anılmak isteyen birini besleyecek durumda olmadığı için Gaga’nın değişimi/gelişimi bir kliplik sürdü görüyor musun? Yeni klip ardından Grammy törenlerinde Metallica ile düet patlatınca, olaydan anlayan anlamayan herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Zaten önemli olan dikkat çekmek, sonrası kolay. Bu arada Lady Gaga’nın yeni videosu ‘John Wayne’ iki günde 1.6 milyon kişi tarafından izlendi. Bizim şampiyon popçuların klipleri iki günde iki milyonu aşıyor. Bu demek oluyor ki bizim Türk popçuların Lady Gaga’dan daha çok fanı var, yersen...

        Şamdan’ın badem gözleri

        ‘KÖR ölür badem gözlü olur’ diye bir laf vardır bilirsiniz. Şimdilerde bu sözü kapılarını kapatan Şamdan için kullanmak pek tabii mümkün. Mekânla ilgili en ufak bağlantısını kuramadığım tipler ortaya çıkıp “Ah Şamdan, vah Şamdan” yakarışlarına başladı. İyi de madem mekânı bu kadar seviyordunuz, neden hiç desteklemediniz? Kapıları kapanınca arkasından popüler zılgıtlar atmak kolay. Hem sevdiğiniz işletmelerin kötü günde ayakta kalmaları adına gidip koluna girmiyorsunuz, hem de arkasından gözyaşı döküyorsunuz. İnsanın kafası karışıyor. Bakın geçen hafta Anjelique de elimizden kaydı gitti. White Mill desen öyle. Arkasından üzülmek yerine zor günlerinde yardım etmek en iyisi.

        Güle güle Indigo

        GÜNÜN birinde “Indigo nasıl kapandı yahu, gençliğim orada geçmişti” diye bir cümle kuracağımı hiç düşünmezdim. Sürekli yeni olanı takip etmek zorunda hisseden kitle yüzünden popülerliği bir sene bile sürmeyen mekânların yanında, bir ara evimiz gibi olan Indigo’nun vedası üzdü. Evet belki her hafta gittiğim bir yer değildi ama İstanbul gece hayatı için efsanesi hiçbir zaman dinmeyecek bir mekândı. Diğer gece kulüplerindeki gibi ‘süslenelim de birileri bizi beğensin’ kafasında insanların doldurmadığı, müzik dinlenip dans edilen nadir yerlerdendi. Çaprazında bulunan Indigo Pub ise yenilenme yolunda gidiyor. Mekânın iç dekorasyonunda çok tatlı değişiklikler yapılmış. Üst katı özel eventler için kulüp haline getirilecek mekânın alt katı pub olarak işlemeye devam edecek. İsim değişikliği de beklenen yenilikler arasında.

        Sevgililer Günü Kenan’ı

        SEVGİLİN olsun olmasın, 14 Şubat’ın yükünü hafifletebilecek tek bir kişi var: Kenan Doğulu. Çünkü onun en acılı şarkısında bile var olan umuda tutunmak çok güzel. Zorlu PSM’de yer alacak konserde 2 bileti 150 TL’ye fiksleyip, sevgililere kıyak yapmışlar. Bence özel bir Sevgililer Günü hediyesi olabilir.

        Diğer Yazılar