Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HER şarkı tamamlanmış... Her versiyon onaylanmış... Onlarca değişim geçiren şarkılar sonunda sunuma hazırmış... Albümün iki ay önce çekilen fotoğrafları da kartonetin hazırlanmasını bekliyormuş. Ama o da ne, bu sefer albümün adı belirlenememiş bir türlü. Tarkan’a unutulmaz şarkıların yaratıcısı olarak bakabileceğimiz gibi albüm çıkışını erteleme şampiyonu olarak da bakabiliriz. İsim krizine giren Tarkan’ın albümünün belirtildiği gibi mayıs ayı ortasında değil ramazandan sonra çıkabileceği söyleniyor. Hiç şaşırmam doğrusu, hatta konu Tarkan albümü olunca eylül başında bile gelebilir. Albümünün isminin şarkı adlarından biri olmasını istemeyen Tarkan, albümüne harıl harıl isim arıyormuş. Terazi burcunun kararsızlığı da bu gecikmeye etken olabilir tabii. Ben olsam “Beklenen” koyar geçerdim herhalde, tüm ülkenin ortak duygusu bu çünkü. Peki bu beklenen albümde neler var? Bir kere bu sefer Sezen Aksu ve Nazan Öncel şarkıları aynı albümde buluşacak. İkisi de çok güçlü slow şarkılar yapmış Tarkan için. Hangisi ile çıkar acaba diye düşünürken kendi yaptığı hareketli şarkılardan biriyle çıkacağı bilgisi kulağıma uçuyor. Şarkıların adları sır gibi saklanıyor. Beklenenin aksine eşine ya da doğmamış çocuğuna yazılmış bir şarkı yokmuş albümde. Albümde olmadığı için mutlu olacağınız bir başka şey de ‘Cuppa’! Geçen sene yeni albümün habercisi olarak ortaya sürülen ‘şahane’ şarkı bu albüme alınmamış! İlle eskilere gitmek istiyorsanız Ajda Pekkan ile düetlediği ‘Yakar Geçerim’ bu sefer Tarkan versiyonuyla albümde yer alacak. Bana bu bölüm bile heyecan verdi, çok iyi bir şarkıydı gerçekten de. Albümde bir Ümit Sayın şarkısı varmış ki çok merak ettim. Sözlerine hasta olduğum Günay Çoban, bu sefer bir değil üç şarkıyla yer alıyormuş, heyecan verdi. Gülşah Tütüncü şarkısı ‘Çay ve Simit’ zaten bilinen ve beklenen bir şarkıydı. Aysel Gürel ve Murat Matthew Erdem şarkıları da eklenince biri eski olmak üzere toplam 16 yeni Tarkan şarkısı elimize düşmek üzere. Albümün tamamında Ozan Çolakoğlu’nun imzasının olması da ayrı bir mutluluk. Ne zaman çıkar bilmiyorum ama en azından ufukta bizi mutlu etmek için hazırlanmış bir Tarkan albümü gözüktü, buna da şükür. Geleceğimizden pek emin olmasak da Tarkan’a kavuşacağımızdan eminiz.

        Güzelleşme terörü

        MAHALLE kuaförü aracılığıyla dudağına silikon yaptırıp pişman olan kızın haberini okumuş, normalin beş katına çıkmış dudağını da görmüşsünüzdür. İnsan bazen boş bulunuyor herhalde, güzellik uğruna yaptırmak istediği işlemleri daha ucuza yaptırmak için can atıyor... Meyve alırken kesenize uygun diye daha ucuzlarını seçebilirsiniz. Kıyafet seçiminde de bu yöntem işler ama sağlığı ilgilendiren konularda ucuza kaçamazsınız. Tamam insan uygun fiyata güzelleşmeyi istiyor ama konu sağlık olunca bu istek direkt cehalete giriyor.

        OLAN BİTEN!

        - YETENEKLİ Bay Murat Yıldırım, oyunculuğun yanına havyar ticaretini de eklemiş, haberim yoktu. Yıldırım, Bebek’teki şubesinden daha büyük bir yere çıkmak üzere taşınan şirketi hakkında yapılan ‘iflas etti’ haberlerine isyan etmiş. Uzaktan gördüğüm kadarıyla Murat Yıldırım işini iyi bilen, kuralına göre oynayan biri, onda iflas edecek göz var mı sevgili haberciler?

        - HABER icabı yan yana yazmak gerekirken bile kötü duran iki isim Sıla ve Davut Güloğlu! Davut’u (tabii ki) suçlu bulan mahkeme cezayı kesmiş. Tavsiyem Davut’un hiç gürültü çıkarmadan gidip cezasını ödemesi. Aynen Nihat Doğan vakası gibi her adını duyduğumuzda tüylerimiz ürpermeye devam ediyor, bir de bu mesele uzamasın.

        Diğer Yazılar