Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Levent Yüksel, ‘Hayatıma Dokunan Şarkılar’la geri döndü. “Hayatına bir tek arabesk şarkılar mı dokunmuş yani” diye düşündürüp üzdü bu albüm. Levent’in gözlerine bakıp “Seni ben sonunda arabesk söyle diye mi sevdim” diyesim geldi.

        EGE Çubukçu da bu hafta yeni teklisini piyasaya sürdü. ‘Gece Gelen Sıkıntı’ isimli teklinin kliplenen ilk şarkısı ‘Bana Ne’. Son dönemdeki Ege kliplerine göre biraz daha karanlık olan yapım beni bu yönden şaşırtsa da hepimizin ruhunun bir yansıması olabileceği ihtimali aklıma gelmedi değil.

        TEOMAN’IN bu sene müzikteki 20. yılı. Bu yüzden şarkılarını yeniden yorumlamaya başlayan Teo, ilk olarak ‘Paramparça’nın 2017 versiyonunu piyasaya sürdü. Tek şarkı karşımıza çıkınca çok heyecanlanamadım doğrusu. Tabii insan geri kalanını merak ediyor.

        Hayalimizdeki Orman

        PARKORMAN’IN yeni hali’ diye haber başlıkları gördüğüm zaman önce biraz korktuğumu itiraf edeyim. Şehrin nefes alma noktalarından biri daha hangi otele mekân oldu, hangi AVM için kaç ağaç kesildi acaba diye düşünerek okudum haberi. Son birkaç yıldır yeşil alanların katledilmesinden başka haberlerle karşılaşmadığımız için Parkorman’ın yeni hali haberini de bu beklentiyle okudum. Fakat 2013’te Bilgili Holding’e kiralanan orman Amerikan mimarlık ofisi Studio Dror’un vizyonuyla bambaşka bir kimliğe bürünecek. Ben özellikle içine girilip gezilebilen, küp şeklindeki şelaleyi merak ettim. Artık metro durağına da sahip olduğu için açıldığı zaman Parkorman’dan çıkmam herhalde.

        Köpeklerin sevildiği mekânlar

        Hayvanseverlerin büyük tepki gösterdiği Mado yasağının ardından, bayıla bayıla köpekleri kabul eden kafeler öne çıkmaya başladı. Köpeği olanlar zaten bu yasağı dert etmiyor diye yazmıştım ki haklı çıktım. Köpek sahibi arkadaşlarımdan öğrendiğim bilgiye göre Nişantaşı semalarında yaşayanlar Grey, Gedikli, Kozmonot, Gravity, Kruvasan ve Moc’a rahat rahat köpekleriyle giriyor. House Cafe’nin önü ne mutlu ki zaten sokak köpeği dolu. Asmalımescit’te Drip Coffee, 5 Cocktails & More, Cihangir’de Susam, White Mill, Limonlu Bahçe, Moda-Kadıköy ekseninde Walters Coffee, Fahriye Kafe, 180’ Bakery, Zekeriyaköy’deki Ahali 279, Arnavutköy’deki Wuufbox, Bebek Kahvesi, Beşiktaş’taki Catz evcil hayvan kabul eden mekânlardan. Konunun patlak verdiği Bursa’da ise Piraye Kafe ve At Kafe köpek dostlarınızla rahatlıkla gidebileceğiniz yerler.

        Diğer Yazılar