Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - AZRA Akın ve Atakan Koru’nun Keşan’daki düğününün görüntülerini bayıla bayıla izledim. Hem konuklar eğlenmiş hem de düğün sahipleri. O zaman aklıma geldi, arkadaş düğünleri hep bu havada geçer de neden ülkedeki sosyete ya da ünlülerin düğünleri İngiliz kraliyet ailesi havasındadır? En fazla Türkçe pop şarkıları çalınıp, dans ediliyor o kadar. Hani zaten bütün hayat kasılarak geçiyor, bari düğününüzde iki göbek atıp rahatlayın yahu.

        - ADRIANA Lima-Metin Hara ilişkisi jet hızıyla gündemini kaybederken bu sefer topa Metin’in eski sevgilisi Beste Kökdemir girdi. Beste, Instagram’da takip ettiği Adriana tarafından engellenmiş, Adriana’nın neden böyle yaptığını anlamıyormuş. Eski sevgilisinin yeni sevgilisini sosyal medyada takip etmenin nedenini bilen var mı? Belki de Adriana da Beste’nin neden böyle yaptığını anlamamıştır.

        - ÜNLÜ tayfasının gazetecilerle dertleşmesine de hastayım. Mesela Işın Karaca’nın eski dostu Demet Akalın hakkında magazincilere dert yanması bir tuhaf değil mi? Arkadaşın hakkında yolda karşılaştığın muhabirlere “Ona verdiğim değerin karşılığını alamayınca dostluğu kesmeye karar verdim” diye bir açıklama yapmanın ne gereği var. Dertleşmek desen, o muhabirlerle yapılan bir şey değil benim bildiğim kadarıyla.

        ************

        Güle güle Vatan

        BAYRAM tatiliyle birleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı tatilini fırsat bilip cuma gününden tatile çıkanlardandık. Cuma da cumartesi de yazın son günlerini yaşamanın verdiği huzura tatilin keyfi eklenince harika geçti ama pazar akşam yemeği sırasında gündeme düşen Vatan Şaşmaz haberi masada buz gibi bir hava estirdi. Tanıyanları da tanımayanları da üzen bir kayıptı bu. Çünkü Vatan Şaşmaz pozitifliği ve iyi insan olmasıyla bilinen biriydi. İyi insanların kayıpları insanı düşünmeye itiyor açıkçası. Hep böyle geçecek diye düşündüğünüz hayatın bir anda sona erebileceği gerçeğini yüzünüze vuruyor bu tip kayıplar. Vatan’ın arkasından da ‘Olay yok öyleymiş, yok böyleymiş’ haberleri çıkacaktır. Arkadan konuşmak ata sporumuz gibi bir şey artık, maşallah ölü diri ayırmıyoruz. Ruhsuzluk da diz boyu tabii, olayın patladığı anlarda sosyal medyada Vatan’ın oynadığı dizinin yapımcısına “Peki onun yerine kim oynayacak” diye soran insanımsılar da var bu dünyada. İşin dedikodusu bitince kendi hayatınızı da gözden geçirseniz ne güzel olur. Ölümün nerede ve ne zaman yakalayacağı belli olmuyor işte. Ölüme yakalanınca da arkanızdan sarf edilecek sözler önem kazanıyor, başka bir şey değil.

        Diğer Yazılar