Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emrah Serbes’in sosyal medyadan gazladığı itirafı haftanın olayı oldu. Hakkında bir sürü söylenti var tabii, hangisinin doğru olduğu ortaya çıkacak. Ama en önemli konu olan soyadının sonunda ‘T’ olmadığını herkes öğrendi, değil mi?

        Aleyna Tilki bindiği uçak iniş halindeyken telefonla konuştu diye ikinci pilot onu uyarmak zorunda kalmış. Aleyna’cığım tamam bu havalı tavırlar güzel de, havayolu şirketleri uygun davranılmadığı sürece size uçuş yasağı koydurabiliyor, aklında olsun tatlım.

        Mesut Özil evini kameralara açarken duvarındaki 3. Selim portresini, Fatih Sultan Selim olarak tanıtınca olay oldu. İnsan evindeki tablonun kime ait olduğunu bilir tabii de resimden padişah tanıyan kaç kişi var aramızda, onu merak ettim.

        FARKINDALIK KOMEDİSİ

        Eskinin değerleri sadece müzik alanında karşımıza çıkmıyor, bizim televizyonlarda tarihin en itici dizisi olarak adlandırılabilecek ‘Türk Malı’ ve son kullanma tarihi 10 sene önce dolan ‘Çocuklar Duymasın’ yeniden seyirciye dayatılmaya çalışılırken, dünya televizyonlarından sevindirici haberler geliyor.

        Efsane dizi ‘Will & Grace’, LGBT farkındalığı için yeniden ekranlara döndü. Dizi oyuncularından Eric McCormack beyanlarında “Hâlâ tartışmalar yaratan eşcinsel evliliğin normalize edilmesi için önemli olduğunu düşündüğümüz bölümler var” diyor ve merakımızı cezbediyor. Başta Karen olmak üzere takımı çok özlemiştim, yeni bölümler için heyecanlıyım.

        ŞİMDİ VEGA DİNLEMEK

        VEGA yıllar yıllar sonra yeni albümü ‘Delinin Yıldızı’nı piyasaya sürdü. Meğer ne çok hayranı varmış, kaç yürekte yer etmiş, hayretler içinde sosyal medyayı takip etmekteyim.

        Vega’nın albümü için övgüler saçanlar kaç tane şarkısını biliyorlardır bilmiyorum ama emin olduğum bir şey var ki şimdi moda Vega’yı övmek. Sanırım bu ilginin geçmişe olan özlemle doğrudan bir ilişkisi var. 90’ları, 2000’leri o kadar çok özledik ki o dönemden karşımıza gelen her şeyi çılgınca alkışlıyoruz. Saçma sapan magazin olaylarına bile yükseliyoruz bu ara, farkındasınızdır. Neyse ki bu rüzgârdan bu sefer iyi bir grup nasibini alıyor ve listeler alternatif bir grubu yeniden zirvede ağırlıyor.

        Albümün açılış şarkısı hiç ara vermemişler hissiyatıyla size karşılayan ‘Delinin Yıldızı’, eski Vega şarkılarının devamı niteliğinde. ‘Dertler İri Kıyım’ benim favorilerimden olurken, ‘Arzuhal’ yaptıkları en farklı şarkı herhalde. Herkesin bir olup bu şarkıya yükselmesinin en önemli nedeni de bu. ‘Dünyacım’ melodik yapısı sayesinde öne çıkacak, beğenileri toplayacak. Ama asla hit olsun diye yapılmış bir şarkı değil.

        Deniz Özbey ve Tuğrul Akyüz başka işlerle uğraşmayıp sadece müzik yapıyor olsa bu kadar cesur olamazlardı gibi geliyor bana. En azından çevre ve yapımcı şartları buna izin vermezdi. Bu yüzden albümleri arasında uzun araların olmasına laf etmemek gerekiyor. Albümün genel yapısı başarılı olsa da Vega’yı yere göğe koyamamak için ilk aşkını yaşadığın dönemde onları dinlemek ya da Ankaralı olmak gerekiyor belki de.

        Diğer Yazılar