Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NEREDE “Benim sevgilim bir tanedir, onun sözünden çıkmam” lafını duysam o zaman anlarım ki o ilişkinin temelinde müthiş bir korku vardır. Hani öyle bir hale gelmiştir ki artık sevgilinin ağzını açmasına bile gerek olmaz, bakışlarıyla adamı mahveder. Her konuyu sevgilisinin istediği hale getirme konusunda uzmanlaşmış o kadar çok erkek var ki şaşarsınız. Bu tip ilişkilerde kadınlar, adamların boşluğundan yararlanıp onları kendileri olmadan bir hiç olduklarına ikna etme konusunda fazlasıyla başarılılar. Bir şekilde hipnoza uğramış erkekler ne aldatır ne aldatmaya yönelir, kendi tasmasını taşıyan köpek gibi robotlaşır bir süre sonra. Kadının sözü değersizdir dinlenmesin demiyorum tabii ki burada olay başka. Hafta sonu Burak Özçivit’in Rus model Victoria Bonya’yı Instagram üzerinden engellediğini görünce bu aklıma geldi. Güzel model, Özçivit’in spor yaparken çektiği bir fotoğrafının altına “Vücuduna güzel şekil vermişsin adamım” yazmış, olay bu! Hangi erkek böyle bir mesajla karşı tarafı engeller onu merak ettim. Bu taraftan bakınca “Bu mesajlar yüzünden Fahriye’nin çıkaracağı kavgaya katlanacağıma engellerim gider” diyen bir Burak Özçivit varmış gibi duruyor. Tabii Burak’ın sosyal medya hesaplarını Fahriye Evcen yönetmiyorsa!

        **************

        PARASIYLA DEĞİL Mİ?

        MERYEM Uzerli’nin para karşılığında Dubaili bir şeyhle yemeğe çıkması olay oldu ama benim anlayamadığım zenginlerin hayranı olduğu isimleri bu şekilde ayartmaya çalışma hikâyeleri daha önce duyulmamış mıydı ki? Ev partilerinde sahne alan Justin Timberlake ya da Tarkan dedikoduları hep bilinir. Eski süpermodel Claudia Schieffer’ın bir Arap prensten bir milyon pound karşılığı yemek teklifi aldığı biliniyor. ‘Alacakaranlık’ starı Kristen Stewart’ın da yine bir Arap prensi ile 15 dakikalık buluşma karşılığında 500 bin dolar aldığı saklanmıyor. Geçen sene finansal zorluklara düşen Kanye West’e de teklif gelmişti. Bir prens Kanye’nin kendisiyle değil ama karısı Kim Kardashian’la bir gece geçirmek için 10 milyon doları gözden çıkarmıştı. Ayrıca bu tür bir yemek Türkiye’den bir tek Meryem Uzerli ile yenmemiştir bence. Konunun üzerine gidilse diğer isimlerin ortaya çıkacağına eminim.

        **************

        ANLAMADIĞIM ŞEYLER

        -CUMARTESİ günü Iggy Azalea konserine giden herkes sadece şarkıcının poposundan bahsediyordu. Bizim starlar da doldurabilmek için popo operasyonu geçirse nasıl olur acaba? Aynı sıradan şarkılar bizimkilerde de mevcut çünkü.

        - ASENA Atalay bu hafta da Caner Erkin ile evli olduğu dönemdeki fotoğraflarının silinmesi üzerine mahkemeye başvurmuş. Asena’ya moda markası, TV programı derken birkaç meşgale daha mı bulunsa acaba, evde oturdukça kuruyor çünkü.

        - ÇELİK de durup durup sataşacak yer arayanlar listesinde yerini alıyor yavaştan. Onun “Sosisli satan adamla bir değilim” beyanı, Erol Büyükburç’un “Saksı değilim ben” çıkışını anımsattı. Yaşı bu tip çıkışlar için henüz genç bence.

        Diğer Yazılar