Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SERDAR Ortaç’ın ‘Fi dizisini izlerken “Aaa neden böyle bir klip çekmiyorum? Sahnede dans eden bir balerin, ışıklar ve boş koltuklar...” diye ilhamlandığı belli olan ‘Havalı Yarim’ şarkısının sıradanlığını Yıldız Tilbe bile bozamamış. Yani Yıldız eskinden ‘esnese’ ilgimizi çeken isimlerdendi ama ayrımcı söylemlerine verdiği cevap “Ben istediğimi söylerim, kimse bana karışamaz” tadında olunca pek havası kalmadı doğrusu.

        Hande Yener son albümünün en iyi şarkılarından biri ‘Vay’ı klipledi.

        Son dönemin yükselen işlerinde parmağı olan yönetmen Michael Garcia’nın çektiği ‘Vay’, Hande’den alternatif işler bekleyen kesimi mutlu edecek. Tabii o yeni bir polemik içine dahil olup insanlara “Yeter artık” dedirtmezse.

        Klipte kullanılan şapkayı umarım çekimler sırasında kaybetmişlerdir ve bir daha üzerinde görmeyiz. Ve yine umarım, albümün en iyisi ‘Şükür’ün kliplendiği bir gerçekliğimiz olur.

        Derya Uluğ başarılı dans şarkılarına sahip olduktan sonra adı eller havaya şarkılarını anımsatan ‘Nabız 180’ isimli şarkısıyla ters köşe yapıp bu sefer duygusal sularda yüzüyor.

        Şarkının güzelliği kadar ne zamandır bildik dans şarkısı yapmaktan kendini alıkoyamayan Ozan Çolakoğlu’nun bize nostaljik tat yaşatması da önemli tabii. Derya Uluğ adım adım (yani single single) kendine başarılı bir gelecek hazırlıyor.

        **********

        'AY DÜĞÜMÜ'NÜ BİLİYOR MUSUNUZ?

        ESKİDEN ne güzeldi, astrolojik açıdan sadece burcumuzu bilip ona göre hareket edebiliyorduk. Sonra ‘yükselen’ bulma, ay burcunu hesaplama, açılardı, Merkür’dü derken iş fazlasıyla karıştı. Şimdiyse Ay düğümü konusu gündemde. Özellikle reenkarnasyona inanıyor, bu hayattan aldığınız derslerin bir amacı olduğuna kendinizi kaptırıyorsanız Ay düğümü kafası tam da size göre.

        Doğum yılınıza göre hesaplayabileceğiniz Ay düğümü noktalarınız (güney ve kuzey olmak üzere 2 adet) kişinin zıtlaştığı ya da anlaşamadığı konuları, yüzleşmesi gerekenleri ortaya çıkarıyor. Ben astroloji sitelerinden kendi hesabımı döktüm ortaya, sonuç hali ilginç çıktı. Ruhsal durumunuzda çözemediğiniz bölümler varsa, buyrun bir de bu konuyu hayatınıza sokun!

        **********

        'KARA CUMA' GEREKLİ Mİ?

        HİÇ duymadıysanız bile Amerikan filmlerinde ‘black friday’ olayını duymuşsunuzdur. Firmaların bir günlük yaptığı yüzde 70’e varan indirimler söz konusu olunca delirmiş gibi alışverişe koşan insanlar sayesinde satışlarda patlama yaşanıyor. Bir süredir ülkemizde de 24 Kasım’da Amerika ve İngiltere’de yaşanacak kara cumanın versiyonlarını içeren kampanya fikirleri duyuyorum.

        İndirim fikri güzel tınlıyor olabilir ama o günlerde Amerika ve İngiltere’de malların kapışıldığını, insanların birbirini ezdiğini düşünürsek bunun ülkemiz versiyonunu hayal bile edemedim.

        3. sayfadaki cinayet haberlerini besleyerek ‘kara cuma’ tamlamasının hakkını veririz gibi geliyor bana.

        Diğer Yazılar