Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        21 yaşında olmasına rağmen çocukluk hayali ‘Temel Reis’in peşinde koşan Rus Kirill Tereshin’in fotoğraflarını görmüşsünüzdür. Kaslarına kimyasal enjekte ettirip şişiren genç arkadaş, bu sevdası yüzünden kollarını kaybetmek üzereymiş. Güzellik uğruna hep kadınların başı derde girecek değil ya, bir örnek de erkeklerden! Kadınlar, yüzlerine yaptırdıkları uygulamalar fark edildiği için topun ağzında. Oysa bu tip iğnelerle vücutlarını şişiren erkeklerin sayısı hiç de az değil. Erkeklerin spor çantaları bir ortaya dökülse, her gün avuç avuç tükettikleri besin takviyesi adı altındaki kimyasallar insanı hayrete düşürür.

        Günümüzde aşırı botokslu kadınlar ne derece dalga konusu ise, hormonlu tavuk gibi şişen erkekler de aynı derece komik. Üstelik her zamanki gibi kadınlar daha akıllı. En azından bu takviyeleri doktor eşliğinde kullanıp işlerini garantiye alıyorlar. Erkeklerse kendi dozunu kendi ayarlayıp başlarına iş açabiliyorlar. Beyler Temel Reis’e neden özenirsiniz ki, güçlü falan anlarım da kara kuru Safinaz’ından başka kimsesi yok, özenilecek biri değil yani...

        *************

        ALTERNATİF İYİDİR

        ESKİ dönemine göre ne zamandır pek bir sade olan Hande Yener, hafta sonu sahnesinde beyaza yakın saçlarıyla arz-ı endam etti. Ben onun bu hallerini daha çok sevdiğim için hemen çekim alanına girdim.

        Ama asıl olay, bir süredir kafa karışıklığı yaşadığı stil konusunda da atağa geçmesi. Türk markası Miin ile çalışmaya başlayan Hande, iyi bir karar vermiş, yeni imajını kaldıracak harika bir seçim yapmış.

        *************

        YOUTUBER ÇELİŞKİSİ

        ÖDÜL törenlerinde ‘En İyi Youtuber’ gibi bölümler açılmaya başlanınca, birtakım sinirli sosyal medyacı hop oturdu hop kalktı. Şimdiki gençler televizyon kanalı nedir bilmeyip Youtube kanallarıyla yaşıyorlar ama durumu fark eden yok galiba! Yazanların çoğu da “Gençler beyinlerini uyuşturmak için bu tip şeyler izliyorlar” diye taşı gediğine koyduklarını zannediyorlar.

        Hani bunu yazanlara sorsak sanki boş zamanlarında Tarkovsky filmleri izleyip fikir tartışıyor, ‘Foucault Sarkacı’ndan bölümleri inceliyorlar. Her yaşın kafa boşaltma tarzı bir başka, kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok ki. Hayat size boş geliyorsa rahatlıkla anlam yükleyebilirsiniz ama başkalarının hayatını kendilerine bırakmak gerekiyor sanki. Özellikle de gençlerinkini...

        *************

        ŞEHRE YENİ LEZZETLER

        - Kış başladığı için dışarıda dolanmayı sevmeyenler, gitse gitse arkadaş sohbeti eşliğinde meyhane kovalayanlar için Harbiye’deki Hilton Bosphorus içine Lalezar Meyhane açıldı.

        İlk olarak 1955’te açılan ve dönemin gazetecilerinin merkez üssü olan mekân, yenilenen mönüsüyle hizmete girdi. İşin güzel yanı, dekorasyonu o dönemin etkilerini hâlâ hissedebileceğiniz şekilde korunmuş. Bangır bangır müzik yayını olmadığı için dost sohbetleriniz için ideal.

        - Bir mekân da sanatsal aktiviteleri takip edenler için. Zorlu PSM’nin fuaye bölümüne açılan Cheers’te takılmayı izleyeceğiniz bir gösteri öncesine denk getirirseniz salona koşturma derdiniz olmuyor.

        Son uyarı gong’u çalınınca masanızdan kalkıp içeri girebiliyorsunuz. Mönüdeki vejetaryen seçimlerden falafel, karnıbaharlı taco oldukça memnun etti. Şef Tolga Ekşi’nin özel yapım süt reçeli eşliğinde servis ettiği elmalı crumble ise efsane.

        Diğer Yazılar