Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ■ Ülkemizi komşu kapısı yapan Adriana Lima, Yıldız Parkı’nda çekim yapılırken gazetecilere “Buranın çevre düzeni harika, renk renk çiçeklere bayıldım” demiş. Ne demeliydi ki zaten, konuk olduğu bir ülkede “Ne kadar zevksizsiniz, uygunluğuna bakmadan bütün renkleri kullanmışsınız, çok kıro bir çevre düzenlemesi” diyecek hali yoktu ya.

        ■ Sinem Kobal nasıl kariyerini hiçe sayıp uzun süre Arda’nın nişanlısı olarak anılmayı kendine yeterli bulduysa, şimdi olayı toparlamaya çalışıyor galiba. Adı İbrahim Çelikkol’la anılmaya başlayınca kendisinde hayat belirtisi gördüğüm için sevinmiştim ama olayı yalanlamış. Hoş yalanlanan haberlerin % 80’i sonradan doğru çıkar ama bakacağız artık.

        ■ Sinema salonları bu sefer terapi merkezine dönüyor. Sigarayı bıraktırmak amacıyla çekilen ‘Bırakmak İstiyorum’ adlı filmin galası geçen hafta yapıldı. Sigaranın zararlarını anlatmadan, sizi sigaradan tiksindirmeye çalışmadan olayın içine girmenizi sağlayan bu filmi izlemek için biraz cesaret gerekli o kadar.

        DESA’YA taze dokunuş

        PERŞEMBE günü Nişantaşı’ndaki Desa mağazası yine şık bir davete ev sahipliği yaptı . Bu sefer de Fatih Terim’in kızı Buse’nin Desa için tasarladığı ürünler görücüye çıktı. Davetin en önemli konuklarından biri de Fatih Terim oldu tabii ki. Fatih Hoca büyük bir nezaket göstererek davetlilerin neredeyse hepsiyle fotoğraf çektirdi ki bu durumdan biz de sevgili Esin Övet ile yararlanmış olduk. Konuklar arasındaki Ebru Şallı da tasarımları deneyip merakını giderdi. Her zamankii gibi ortaya neşe saçma görevi yine ondaydı. Bu ara davetlerde fazlasıyla karşılaşmaya başladığım Pelin Karahan’a da “Finali yaptınız geziyorsunuz tabi” dedim ama Muhteşem Yüzyıl’ın bitmesine daha iki ay varmış meğer. Her hafta birini öldürüp bangır bangır reklamı yapılınca benim beynim öyle algıladı demek ki.

        PHILIP DEML AİLEYE GİRER!

        HAPPILY Ever After’da Yedigün’ün ‘Türkiye Meyvesini Seçiyor’ kampanyası tanıtıldı. Kampanyaya göre çekilişe katılanlardan bir kişi lüks ötesi bir arabayı kazanacak. Hadi işin o kısmı şansa kalmış diyebilirsiniz ama bir de o lüks arabayı Özge Ulusoy’un elinden alacağını söylersem ne kadar şanslı bir tüketici arandığını siz hesaplayabilirsiniz. Tanıtımda ev sahibi Ayşe Kucuroğlu da Yedigün’ün meyveleri renklerinde şık giyinmişti. Davetin ilgi odağı ise reklam filminde oynayan erkek model Philip Deml oldu. Alman model o kadar sempatikti ki konuklarla tek tek tanışıp şakalaştı neredeyse. 22 yaşındaki modele tanıtım için önce dar bir beyaz tişört giydirmeyi düşünmüşler ama biraz fazla seksi olunca geri adım atılıp gömlekte karar kılınmış. Türkiye’nin gözdesi olabilecek bir erkek mankenle tanışıyorsunuz, dikkat.

        Diğer Yazılar