Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Astroloji, burç, fal’ söz konusu ise akan sular durur bu ülkede. İnanmıyorum diyene, yalan derim... Konu burçlar değil ama giriş bunu gerektiriyor. 2016 Kasım ayı ahalinin yıldızlardaki durumuna baktım;

        KOÇ: Su akacak, yolunu bulacak. Düşüncelerin aklını yoracak. BOĞA: Güzel günler seninle... Doğru iletişimle sorunların üstesinden geldiğini göreceksin. İKİZLER: İlişkiler ön planda! Her konuda yaratıcılığın ön planda olacak. YENGEÇ: Çalışkan bir aydasın! Kim güven veriyorsa, yanında kalacak. ASLAN: Yine sahnedesin... Duruşunla ön plana çıkacaksın. BAŞAK: Sabrettiğin her konuda kazanacaksın! Kalbinde aydınlanma yaşayacaksın. Yeniliklere açıksın! TERAZİ: Sahiplendiğin duyguları herkese göstereceksin! Yaratıcı fantezilere hayır demeyeceksin. AKREP: Tek istediğin güvenmek! Seni baştan çıkarmak, bu ay hiç kolay olmayacak. YAY: Bakış açın değişiyor... Tutkuları yeniden keşfedeceksin! OĞLAK: Ruhunun tazelendiğini hissedeceksin! Sağlam kararlar alacaksın. KOVA: Sorunların üstesinden geleceksin! Anlayış bekliyorsun. Tatlı tartışmalar seks hayatını ateşlendirecek. BALIK: Sezgilerin seni yarı yolda bırakmayacak! Yaratıcılığın konuşacak...

        DİĞERLERİ FİGÜRAN

        Şimdi; burcumuzun yükseleni-alçalanı su kaldırır defolar yani. Ama gezegenlerin durumu çok önemli. Hangisi kime giriyor, kimden çıkıyor, burnunuz sürtüyor mu, dik mi, bir şeyin içinde mi? Tamamını gezegenler belirliyor. Yazının varacağı nokta tam da köprü oluşturuyor.

        Merkür konuşma, düşünce, iletişim gibi konuları yönetirmiş. Bu özelliği ile gerçek hayatın can damarı. Fazla mı konuştun, sivri dilli misin, sadece izleyici misin, mantık ve gerçeklikte misin, “akım’’ derken “b...m’’ mu anlaşılacaksın, deşifre mi olacaksın, kaynayan kazana mı düşeceksin, gazaba mı uğrayacaksın; Merkür’ün gezme keyfiyetinde. Diğer gezegenler figüran.

        Kasımın ikinci yarısı Merkür kimin neresinde bulamadım. Bulsam da girişi-ortası-çıkışı buraya sığmaz zaten. O kısmı size kalıyor. Kesin olan sıkı bir Merkür takipçisi olunması gerektiği. CHP’nin bir İzmir vekili, Kayseri’de “Biz Avrupalı olmaya hazırız. Hele İzmirliler bu işe çok hazırlar. Biz bazen diyoruz ki (Gerekirse İzmir ayrılsın). Yani biz istemeyiz, bu şartlarda bunlarla yaşamayı” demiş.

        İktidarın İzmir temsilcileri “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ve Kurtuluş Savaşı bu şehirde başladı. İlk adımlar burada atıldı. Güzel İzmir’i Türkiye’den ayırmaya çalışmak dar zihniyetin akıl almaz biz ürünüdür. Kimsenin dayatmasına ve milli iradeye saygısızlık yapmasına izin vermeyiz” cevabını vermiş.

        TUTARLILIK ÖNEMLİ

        Sonuç; öküzün, insandan sadece 2 DNA yer farkı ile ayrıldığının bilimsel olarak ispatlandığı bir çağdayız. Ancak; hala 2 yaşındaki dişi kediye tecavüz edebilecek sapkınlıkta insanlara rastlanan Ege bölgesinde yaşıyoruz. Ağzımızdan çıkanın, okumuşumuzca bile ne anlaşılacağı belli değil. Yaptıklarımızın ve söylediklerimizin tutarlılığı önemli. Sorumluluk taşıyanlar, kürsüye çıkmadan Merkür’ün neresinde olduğuna bakmayı da artık akıl etmeli!

        Diğer Yazılar