Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yoğun maç trafiği içinde üst üste zorlu karşılaşmalara çıkan Pınar Karşıyaka, Paok’la Yunanistan’da çok önemli bir maça çıktı. Kaybedilmesi halinde ikinciliği çok zora sokacak olan maçta, Karşıyaka iyi bir oyundan sonra 5 sayıyla (74-79) galip gelmeyi başardı.

        İzmir’de oynanan ilk maçı 6 sayıyla (81-87) kaybeden Kaf-Kaf aynı puana geldiği Paok’la ‘eşitlik halinde takımların aralarındaki maça bakılır’ kuralından üçüncü sırada kaldı. İlk üç takımın ikinci tura katılma hakkı kazanacağı altı takımdan oluşan grupta, bu galibiyetle ikinci turu garantilemiş oldular.

        Bundan sonra dört karşılaşma daha oynanacak olan grupta, ikincilik büyük ihtimalle son maçta İzmir’de oynanacak Lokomotiv Kuban maçının kazanılması halinde gelecek. Çarşamba günü Paok maçında Gabrielle’in sakatlanıp, Diebler’ın üç faul alıp oyun dışında kaldığı dakikalarda Strawbery’nin gösterdiği süper performans maçın kazanılmasında en büyük etken olurken, onunla ilgili endişeleri olanları da rahatlattı. Strawberry bu maçta oynadığı oyununu devam ettirirse Pınar Karşıyaka teknik adamları yeni bir yabancı arayışından vazgeçebilirler.

        Uşak Sportif de Çarşamba günü evinde yenilgisiz Litvanya ekibi Siauliai’yi 79-69 yenerek dört takımın yer aldığı ve iki takımın ikinci tura katılacağı grubun ilk yarısını ikinci sırada tamamladı. Üç takımın 2 galibiyet 1 yenilgi ile averajla sıralandığı grupta Uşak Sportif , Rusya ekibi Enisey’i ikinci yarıda evinde oynayacağı maçta yendiği takdirde büyük ihtimalle ikinci turda yer alacaktır.

        Diğer Yazılar