Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir’in yetiştirdiği en iyi antrenörlerden biri olan Mete Babaoğlu’nun başına çok üzücü bir olay geldi. Son iki sene birinci lig takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni çalıştıran Babaoğlu, bu sezon başında ikinci ligin iddialı takımlarından Best Balıkesir ile anlaştı. İki hafta önce tamamlanan tüm ikinci lig ekiplerinin katıldığı Federasyon Kupası’nda şampiyon olarak bu sezon ne kadar iyi bir takım kurduklarını gösterdiler. Mete Babaoğlu geçen cumartesi başlayan ikinci ligin ilk haftasında Balıkesir’de oynanan Sakarya Büyükşehir Belediyesi karşılaşması sonrası, arabasıyla İzmir’e ailesinin yanına gelirken Akhisar’da motosikletli iki çocuğa çarptı. Motorsiklette bulunan 17 yaşında iki genç kurtulamayarak vefat etti. Olaydan sonra gözaltına alınan Babaoğlu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mete Babaoğlu avukatları aracılığıyla tutuklu yargılanma kararına itiraz etti.

        Sevgili arkadaşım Mete Babaoğlu’na geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda normal yaşantısına dönmesini diliyorum. Tabi kazada gencecik iki fidanımız yok oldu. Onlara da Tanrı’dan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Bir motorsiklet tutkunu olarak, motor kullanan herkese hiçbir şekilde kasksız dolaşmamalarını tavsiye ediyorum.

        PINAR KARŞIYAKA ÇITAYI YÜKSELTTİ

        Ufuk Sarıca önderliğinde Pınar Karşıyaka tarih yazmaya devam ediyor. Geçen sezon ilk kez Türkiye Kupası şampiyonluğu kazanan Karşıyaka, geçen çarşamba Fenerbahçe Ülker’le oynadığı Cumhurbaşkanlığı Kupası karşılaşmasını da kazanarak 1987’den sonra ikinci kere bu kupayı kaldırdı. Maalesef Kaf-Kaf bu çok önemli kupanın keyfini uzun uzun yaşayamadı. Çünkü bu maçtan dört gün sonra ligin ilk haftasında Karşıyaka Arena’da Banvitspor’la çok önemli bir maça çıktılar, ondan 3 gün sonra da (bugün) Eurocup’ta ilk maçı olarak Yunanistan’ın PAOK karşısında ter dökecekler. Daha önceleri sezon sonunda oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası 1993’ten itibaren sezon başına alındı. 1987 yılını hatırlayanlar Nisan ayında Beşiktaş’la oynanan maçtan sonra günlerce görkemli kutlamaları unutmamışlardır. Bu tarihi başarılarla birlikte Pınar Karşıyaka’da haliyle çıta yükseldi. Kupada her takımı rahat yenen, tarafsız sahada Fenerbahçe Ülker gibi Euroleague’de bile şampiyonluk adaylarından gösterilen bir takımı yenebilen bir Pınar Karşıyaka’dan herkes bu yıl Eurocup ve Türkiye şampiyonluğu bekler hale geldi. Yönetim ve teknik heyetin bu sıkışık maç trafiği içinde birkaç kazaya uğranırsa telaşlanmayıp sakin olması gerekir.

        Bize bu güzel tabloları ve sevinçleri yaşatan Pınar Karşıyaka yönetimine, teknik heyetine, sporcularına ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.....

        Diğer Yazılar