Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GANİ Müjde, 2011'de ekranda dramalar savaşı başlarken hiç kimsenin görmediğini gördü. Bu ülkenin genç nüfusuna hitap edecek hiçbir dizi yoktu. Gençlerin derdi ne Hürrem, ne Kuzey, ne de Ali Kaptan'dı. Onların böyle entrikalara karnı toktu. Ama okul sıralarında yaşanan aşklar, çekişmeler tam da onların dünyasına parmak basıyordu. Gani Müjde ve ekibi gençleri görmezden gelmedi. Küçük Sırlar'dan sonra Pis Yedili'ye geçen Kadir Doğulu da gençler için tanıdık bir yüzdü. Bu arada söylemeden geçemem, Kadir zeki, mütevazı, hep kendisini geliştirmeye çalışan kadirşinas bir oyuncu. Bundan sonra çok daha iyi yerlere geleceğine eminim. Neyse konumuza dönelim. Önümüzdeki çarşamba akşamı yayınlanacak Pis Yedili'nin 53. bölümüne Kolpa Grubu konuk olacak. Bu haberi zaten ilk defa geçen perşembe bu köşede okumuştunuz. Ama ben haberi yazdıktan sonra peşine düştüm. Dizinin yönetmeni Kartal Çidamlı'nın davetiyle Kolpa çekimine de konuk oldum. Etiler Nispet'te yapılan çekimlerde, buz gibi bir havada sıcacık bir ortamda buldum kendimi... Daha önce pek çok sete gitmiş biri olarak Pis Yedili ekibinin son derece misafirperver olduğunu öncelikle söylemeliyim. Ne istediysem ikiletmediler. Genç oyuncuların güleryüzü de cabasıydı. Yönetmen Kartal Çidamlı beni hemen ekibiyle tanıştırdı. Tüm reji ekibi ve oyuncularla tanıştıktan sonra çekime başladılar. Kolpa sahnede 'Beni Aşka İnandır', 'Hiç Bitmesin Bu Masal', 'Nasıl Öğrendin Unutmayı?' derken; Cimbom, Bayrampaşalı, Salça, Orço, Karabiber, Trafo eğleniyordu. Ta ki, Can gelene kadar... Devamını anlatmıyorum ama çok keyifli bir sahne oldu. Bence siz haftaya Pis Yedili'yi kaçırmayın. Bu arada Show TV'nin hiç durmadan Pis Yedili tekrarı vermesi kabak tadı verecek diye korkuyorum. Zira bu tekrarla yakında Doktorlar dizisini tahtından edecek.

        İki dizide birden oynuyor

        URAZ Kaygılaroğlu, Pis Yedili'de Salça'nın sevgilisi Can'ı canlandırıyor. Diziyi izleyenler zaten onu yakından tanıyor. Ben de sete konuk olduğumda tanıştım. 25 yaşında ve fazlasıyla samimi biri. Sohbet ederken Uraz'a "Sen Harem dizisindeki Feminen Ağa değil misin?" diye sordum. O da hınzır bir şekilde "Evet" cevabını verdi. Feminen Ağa, adından da belli olduğu gibi biraz cesur bir karakter. Ama herkesin dizisi yayından kalkarken Uraz'ın hem Harem'de hem de Pis Yedili'de rol almasını açıkçası takdir ettim. Anlaşılan o ki, Uraz hem iyi bir oyuncu hem de Gani Müjde onu çok seviyor.

        Avrupa Avrupa güldürüyor

        Pazar ekranı adeta yarışmalara teslim. Bir tarafta Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen'li Yetenek Sizsiniz, diğer tarafta ise İlker Ayrık'lı Ben Bilmem Eşim Bilir kıyasıya rekabet ediyor. Yarışmalardan sıkılan ve drama izlemek isteyenler Krem'i ve Merhaba Hayat'ı izliyor ama gülmek isteyenler de soluğu Avrupa Avrupa'da alıyor. Ben de bu hafta tercihimi komediden yana kullandım ve Avrupa Avrupa izledim. Bu bölüm konu evlilikti. Nikâh tazeleyen Gülbahar, Nermin ve Gül'ün sahnelerine çok güldüm ve "Neden kadınlar evlenirken hep aynı hataları yapar?" diye düşünmeden edemedim.

        Carolin’in aşk yaşamadığı kim kaldı?

        ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki ’ üçüncü sezonun da ciddi kan kaybetti. Geçen sezon gönül sazımızı titreten, her salı bizi göz yaşına boğan dizinin artık esamesi okunmuyor. Ama dizide bir karakter var ki, artık git gide saçmalamaya başladı. Efendim, Ali Kaptan’ın hayatına girerek Akarsu ailesini dağıtan Carolin’den bahsediyorum. Önce Ali Kaptan’la oldu. Sonra eski sevgilisi Ekber’le... Ali parasız kalınca Soner’de şansını denedi, o olmayınca bu kez Kenan’a sığındı. Kenan ölünce bu defa Hakan’ın babası Ekrem Tatlıoğlu’yla sevgili oldu. Son haftalarda da Tatlıoğlu onunla evlenmiyor diye vârisi Hakan’la nikâh masasına oturma planlarını yaptı. Ben de düşünmeden edemiyorum. Acaba Carolin’in aşk yaşamadığı kim kaldı diye... Yakında Osman’la da beraber olursa şaşırmayacağım. Dizi karakteri bile olsa bir kadın bu kadar aşağılanmamalı...

        Diğer Yazılar