Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SHOW TV, içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle elindeki tüm dizilerini kaybetti. Sadece Pis Yedili'yle yoluna devam kararı aldı. Ama bu kez de elindeki tek kozu yanlış oynamaya başladı. Efendim, Pis Yedili daha önce de yazdığım gibi uzun süredir devam eden ekranların tek gençlere hitap eden dizisi. Başrollerinde Ayşegül Aldinç, Kadir Doğulu, Eda Ece var. Dizi, öğrenciler arasında çok ama çok seviliyor. Elindeki tüm dizileri kaybeden Show TV de yayın akışını Pis Yedili'yle doldurdu. Neredeyse kanalın adı Pis Yedili olacak. Daha önce de Doktorlar dizisinde aynı politikayı uygulamıştı Show TV ama o zaman Doktorlar final yapmıştı. Dolayısıyla ne oyuncular ne izleyiciler ne de set çalışanları bundan etkilendi. Hatta Doktorlar'ın tekrarının bu kadar çok izlenmesi MedYapım'ın bir kez daha Doktorlar çekmesine neden olmuştu hatırlarsanız. Fakat Pis Yedili halen devam eden bir dizi. Çarşamba akşamları yeni bölüm yayınlanıyor. Bu durumda dizinin genel reytinglerine de zarar verecek. Çünkü izleyiciler diziden soğuyor. Düşünün, geçtiğimiz gün kanal, 7 saat 15 dakika Pis Yedili yayını yaptı ve yeni bir rekora imza attı. Üstelik Show TV, bu tekrarlarla ciddi bir reyting oranına da ulaştı. Buradan bakınca kanal, günü kurtarıyor ama çok ciddi bir hata yapıyor. Tekrarının her fırsatta yayınlanacağı bir diziyi çarşamba izlemek için bekler misiniz? Bu durumda izleyici yeni bölümü merak etmeyecek ve dizi kan kaybedecek. Ne yazık ki, dizinin sonu gelecek. Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama Show TV, Pis Yedili'nin sonunu hazırlıyor.

        Krem haftaya final yapıyor

        KREM dizisi önümüzdeki hafta final yapacak ama dizi için bir final bölümü çekilmedi. Çekilmiş olan yeni bölüm final olarak yayınlanacak. Açıkçası kanalların bu yaptığının izleyiciye saygısızlık olduğunu düşünüyorum. 26 bölüm boyunca bir diziyi takip eden izleyicinin finalini görmek de hakkıdır. O nedenle kanallar keşke diziyi kaldırma kararı aldıklarında final bölümünü çekin deseler...

        Kanıt’a çok üzüldüm

        POLİSİYE izlemekten çok keyif alıyorum. O nedenle Kanal D'de ekrana gelen Kanıt'ın sıkı takipçilerindendim. Bence Türk televizyonlarında çok başarılı bir işe imza attılar. Ancak bu yıl Kanal D diziyi bir türlü nereye koyacağını bilemedi. Birkaç haftadır da ekrana gelmiyordu. Pazar akşamı da ekrana veda etti. Ne kendi günüydü ne de kendi saati. Açıkçası çok üzüldüm. Ben başkomiser Orhan ve Selim'i özleyeceğim. Tabii ki Sevil Atasoy'un bilgilendirmelerini de... Bir yandan da dizinin Fox'a geçmesi söz konusuymuş. Yapımcı kanalla görüşüyor. İnşallah anlaşırlar da biz de kaliteli dizimizi izlemeye devam ederiz.

        Grip setleri vurdu

        SİZE şimdiden kötü haberi vereyim. Kuzey Güney yarın akşam yayınlanmayacak. Nedeni ise yönetmeninden başrol oyuncusuna herkesin ağır grip olması... Malum birkaç hafta önce İstanbul’a ciddi kar yağdı. Okullar tatil oldu, yollar kapandı ama setler durmadı. Bir de üstüne üstlük dış mekân çekimleri yapıldı. Kuzey Güney’de iki haftadır karlı sahneler izliyoruz. Malum bu sahne çekimlerinde tüm ekip şifayı kapmış. Kıvanç Tatlıtuğ ağır grip teşhisiyle hastanede bile yattı. Hal böyle olunca bölüm yetişmedi. Bu arada Lale Devri dizisinin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman da ağır grip teşhisiyle hastanelik olmuş. Tedavisi biter bitmez de soluğu sette almış. Ne diyelim herkese çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşin de biz de dizilerimize hasret kalmayalım.

        Diğer Yazılar