Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UZUN süredir Uğur Yücel'in ekranlara dönmesini bekliyoruz. Geçtiğimiz sene Sopranos'un uyarlamasıyla Star TV'ye dizi yapacağı dedikoduları çıktı. Hatta oyuncu seçimleri bile yapıldı ancak proje bir türlü hayata geçmedi. Bu defa başka bir dizi hazırlığına başladılar. Her şeyini de sır gibi sakladılar. Ben de önceki gün dizi hakkında bazı sırları öğrendim. Şimdi sizinle paylaşma zamanı... Yapımcılığını TMC Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Canım Ailem'i de yazan Selin Tunç'un kaleme aldığı yepyeni bir dizi yapılıyor. Dizinin adı henüz net değil. Ama başrollerinde Uğur Yücel, Binnur Kaya, Caner Cindoruk ve son olarak Kayıp Şehir dizisindeki performansıyla adını ekran tarihine yazdıran Gökçe Bahadır var. Üstelik Gökçe Bahadır, Aysel karakterinde yarattığı ivmenin ardından parasını ikiye katlamış. Diziyle bölüm başı 40 bin liraya anlaşmış. Bu kısım işin dedikodusu... Gelelim, dizinin konusuna... Uzun zamandır aile ve mahalle hikâyelerini özledik. Canım Ailem'den beri de sıcacık bir dizimiz olmadı. İşte bu dizi Gaziantep'ten İstanbul'a gelen bir ailenin başına gelenleri anlatacak. Anlayacağınız tam anlamıyla Canım Ailem tadında bir iş karşımızda... Dizi Star TV'de ekrana gelecek. Ben de merakla bekliyor olacağım.

        Görüş Günü Kadınları geliyor

        ANTALYA TV Ödülleri'nde Ali Ayşe'yi Seviyor'un yapımcısı, NTC Medya'nın sahibi Mehmet Yiğit Alp'le tanıştık. Fırsatını bulmuşken yeni sezon için projelerini dinledim. Senaryosunu Özgür Evren Heptürk'ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Faruk Teber'in üstleneceği ve Fox TV'de ekrana gelecek bir diziye başlayacaklarını söyledi Alp. Ağustos sonunda ekrana gelecek olan dizinin adı Görüş Günü Kadınları. Dizi Adana'da şehir merkezinde çekilecek. Mehmet Yiğit Alp, "Bugüne kadar Adana'da çok dizi çekildi ama ilk defa şehir merkezini fonda kullanan bir dizi olacak" diyor. Dizi dört kadının hikâyesini konu alıyor. Üç kadının hapiste olan kocasının, birinin ise oğlunun ardından ayakta kalma çabasının anlatılacağı dizinin 39 bölüm hikâyesi hazırlanmış. Dizinin yüzde 30'u hapishane, yüzde 70'i ise dışarıda geçecekmiş. Dizi 22.00'den sonra ekrana gelecekmiş. Faruk Teber, dünya kurmayı çok iyi bilen yönetmenlerden... Eminim yine bizi içine alacak bir iş çıkarcaktır.

        Salih Kuşu başlıyor

        SÜREÇ Film'in yapımcılığında, Gani Müjde-Tükenmez Kalem senaristliğinde çekilen Salih Kuşu önümüzdeki perşembe başlıyor. Başrollerinde Levent Ülgen, Goncagül Sunar, Ayçin İnci, Bülent Kayabaş, Murat Eken ve Nevra Serezli'nin rol alacağı dizi; Bahtiyar'ın Salih olma hikâyesini konu alıyor. Salih bir gün ortadan kaybolur. Ailesi her yerde Salih'i ararken tesadüfen parkta yatan Bahtiyar'ı bulurlar ve eve götürürler. Kendisinin Salih olmadığını aileye bir türlü anlatamayan Bahtiyar, yaşadığı yoksulluğun ardından bir anda lüks hayatın büyüsüne kendisini kaptırır ve komedi başlar. Hikâye tanıdık, oyuncular iddialı. O nedenle bu diziden beklentim çok yüksek.

        Diğer Yazılar