Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATIRLARSANIZ geçtiğimiz ay Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun'un Süreç Film'le yeni bir diziye başlayacağını, senaryosunu Tayfun Güneyer'in kaleme alacağını yazmıştım. Uygun, Allah Muhafaza'da bu kez bir polisi canlandıracaktı. Ancak proje iptal oldu. Önceki gün Bebek'te Süreç Film'in sahibi Ali Gündoğdu'yla karşılaştık. Yıllardır Tayfun Güneyer'le birlikte çalıştıkları için merakla olayın aslını sordum. Gündoğdu, "Tayfun Güneyer'le Süreç Film olarak Adanalı, Türk Malı gibi çok başarılı işlere imza attık. Ancak bu sezon birlikteliğimizi noktalama kararı aldık. Allah Muhafaza, Tayfun Güneyer'in projesi olduğu için yapmayacağız. Ama Gürkan Uygun'la başka bir dizi gerçekleştireceğiz. Senaryosunu Zülküf Yücel yazacak" dedi. Projenin detaylarını en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım. Gündoğdu'yla sohbetimizden anladığım, artık daha büyük işlere imza atmak istediği... Çünkü altını çize çize "Bundan sonra yurtdışında ses getirecek işlere girmek istiyorum" dedi. Ali Gündoğdu açık açık söylemedi ama Güneyer'le son üç yılda yaptığı Dedektif Memoli, Nuri, Türk'ün Uzayla İmtihanı ve son olarak Yağmurdan Kaçarken dizileri yayından kaldırıldı. Bu da Güneyer'in dizi anlayışıyla şu anda Türk halkının beğenilerinin birbirini tutmadığını gösteriyor. Belki de bu ayrılık iki taraf için de daha hayırlı olur. Ne dersiniz?

        Tebrikler!

        GEÇTİĞİMİZ salı Ankara'da Siyaset Dergisinin ödül törenine katıldım. İlk kez gittiğim törende bir hayli şaşırdım. Açıkçası bu kadar yoğun katılımın olacağı ve profesyonelce gerçekleşeceğini beklemiyordum.

        Derginin genel yayın yönetmeni Gül Kılıçarslan her şeyi düşünmüştü. Konaklamadan tören organizasyonuna kadar her şey yolunda gitti. Nazar boncuğu denebilecek birkaç aksaklık yaşandı. Seray Sever ve Murat Başoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği ödül töreni iş, sanat ve siyaset dünyasını buluşturdu. Törende kimler yoktu ki... Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Erkan Petekkaya, Selen Soyder, Tolgahan Sayışman, Fahriye Evcen, Hande Yener, Demet Akalın, Fettah Can, Bengü, Soner Sarıkabadayı, Alişan, Çağla Şıkel... Listeyi say say bitmez. Gecede Hatice Şendil en iyi kadın oyuncu, Erkan Petekkaya en iyi erkek oyuncu, Tolgahan Sayışman en iyi erkek TV yıldızı, Selen Soyder en iyi kadın TV yıldızı, Fahriye Evcen ise sinemada en iyi kadın oyuncu ödülünü aldılar. Şarkıcılar ödüllerini alırken geceyi müzikleriyle şenlendirdiler. Geceye katılan özellikle kadınların şıklığı takdire şayandı. Kısacası bu güzel organizasyon için Gül Kılıçarslan'a tebrikler!

        Diğer Yazılar