Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİBEL Üresin kafaya koydu, sonunda kocasını baş göz edecek! “Çokeşlilik yasal olsun” diyen Üresin, kocasını meselenin dışında tutmuyor. E, en azından çoğumuzun birçok konuda yaptığı gibi “Bana gelince iş değişir” demiyor, aferin! Geçen gün Seda Sayan’ın programında, “Kocama bekâr arkadaşımı gösterdim, ‘Beğendiysen alabilirsin’ dedim ama o kabul etmedi” demiş. Tepki alınca da fikrini “Hiç çift eşli yaşayan yokmuş gibi davranıyorsunuz, şaşıyorum” diyerek savunmuş. Evet, çift eşli yaşayan çok. Hatta kestirmeden “Hiç tek eşli yok” bile diyebiliriz. Fakat, “kocasının mürüvvetini görme arzusunda” olan Sevgili Sibel Hanım’cım, sormak isterim...

        “Kadına şiddet de çok arttı”; ne dersiniz, karısını döven, bıçaklayan erkek ceza almasın mı?

        Aynı bakış açısıyla; “çocuk pornosunun da meraklısı çok”...

        Yine aynı şekilde “hırsızlığın da önü alınamıyor”; çocuklarımızı yönlendirebileceğimiz bir iş kolu olsun mu hırsızlık?

        Belki de aslında çok kıskanç biri Sibel Üresin. Bütün kadınlardan daha çok. Kocasını deniyor belki. “Eh, peki o zaman” dediği an adamı indirecek aşağı! Koca durumun farkında, haliyle karısının gösterdiği her kıza “I-ıh” diyor. “He” dese biliyor olacakları! Erkeği denemek için başına kadın dadandıran hemcinslerimi bilirdim de “Ölümü öp al bunu” diyecek kadar ileri gidenini görmemiştim. Erkeğin “ağırlaştırılmış imtihanı”! Peki bu değilse nedir? Aklıma “muzır” şeyler geliyor. Hanımefendi “fantezi” meraklısı olabilir mi acaba? Ne bileyim, bu ihtimal “erkeğin çokeşli olmasını ciddiyetle istemek”ten daha kabul edilebilir geliyor.

        Işığa koşar insan

        VAHİDE Gördüm’le Altan Gördüm’ün boşanacakları söyleniyormuş. Eğer doğruysa “kural bozulmuyor” demektir. Hastalık her zaman “araya girer”. Bünyeler baş edebilir hastalıkla, ilişkiler edemez. Çünkü biz istediğimiz kadar “derin” anlamlar yüklemeye çalışalım, ilişki denen şey gayet sığ bir durum olup, çoğu zaman “çekim” denen çürük bir temelin üstüne oturur. “İyi günde kötü günde” diye başlayan yeminler “palavra”dır. Ha, gönül ister, o ayrı ama beceremez. Birbirinin ışığına koşar insan. “Parlak günlerin ortaklığı”dır beraberliklerin çoğu. Azıcık soldu mu o parlaklık iki taraf da kaçar. Bu böyledir ama kimse bilmek istemez.

        MIŞ- MUŞ

        * Sezaryen zorlaşmış. Korkarım kör bıçakla kesecekler!

        * Hollywood’un en seksi kadınlarından Kate Winslet “Selülitlerim var” demiş. En iyi yol, itiraf et kurtul!

        * Aile bireylerinin ensesti gizlemesi suç değilmiş. “Aile birliği” eskisi kadar kulağa hoş gelmeyecek.

        Diğer Yazılar