Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRT'nin bazı zamanlarda aldığı kararları anlamam mümkün olmuyor. Bir gün bakıyorum 'yanlıştan' döndüler diyorum, bir hafta geçmeden öylesine bir hata yapıyorlar ki 'Bu kadarı nasıl oluyor?' diye hayıflanıyorum. Seyirciyi isyan ettirmek özel zevkleri haline geldi, emin olduğum tek şey de bu artık.

        Yazıya neden bu kadar isyanla başladım, anlatayım...

        Biliyorsunuz TRT Almanya futbol ligi karşılaşmalarının yayın hakkın aldı. İşin sakatlığı da bugünden itibaren kendini gösterdi maalesef. TRT yönetimi bu karşılaşmaları hangi kanalından sürekli olarak yayınlayacağını bilemedi. Önce TRT 1 denendi, ardından TRT 3'e geçildi. Baş döndüren bir hıza ayak uydurmaya çalışan seyirciler TRT kanalları arasında yayınları arar oldu...

        Sonunda ise maçlar buharlaştı!

        Ne sihirdir ne keramet demeye kalkmadan anlaşıldı ki Alman ligi bir anda TRT HD'ye geçivermiş. Hakikaten dünyanın en ünlü sihirbazlarından biri olan David Copperfield bile bu kadarını başaramazdı, emin olun...

        Peki tek sorun bu karmaşıklık mı? Değil elbette.

        Halkın vergileriyle yayın hayatını sürdüren, Almanya liginin yayın hakkını da bu paralarla alan TRT bu maçları kendi kitlesinden deyim yerindeyse KAÇIRDI...

        Yayınlar bu defa TRT HD'ye kaydı çünkü! TRT HD sadece D-Smart'tan yayın yapıyor ve D-Smart decoderi olmayan hiç bir izleyici TRT HD'yi seyredemiyor. Yani Alman ligini seviyor ve takip etmek istiyorsanız biraz daha elleri cebe sokmanız gerek. Çünkü TRT böyle istiyor...

        Devlet kanalının ticari bir kaygı ile bunu yaptığını düşünmek dahi istemiyorum. Bir organizasyon sorunudur diyor, düzeltilecektir diye dört gözle bekliyorum.

        GS TV sinir bozuyor...

        Galatasaray TV'nin diğer rakip kanalların aksine şifreli yayın yapması sadece benim değil, birçok izleyicinin de sinirlerini deyim yerindeyse laçka etti!

        Bir okurumun yazısını buradan mecburen 'makas'layarak yayınlıyorum. Belki Galatasaray yönetiminin okur şifresini çözmesinde yardımcı olur:

        "Şu anda, Allah'ın terk ettiği Nymburg diye bir takımla Türkiye'nin orta sıra takımlarından Galatasaray basket ekibi maç yapıyor. Ve GS TV denen kanal ilk günden beri olduğu gibi ŞİFRELİ yayına devam ediyor... Vah vah vah! GS Türk milletine şifreli yayın yapıyor yahu! FB TV ile BJK TV ilk günlerinden beri, mal oldukları millete açık yayın yaparken sen de kim oluyorsun GS TV?

        Utanılacak, zavallı bir durum...

        Bu rezalet giderilene dek, bunu millete reva görebilen Polat yönetimi gidene dek GS taraftarlığımı da, sempatizanlığımı

        da süresiz iptal ediyorum; sonraki yönetimler de bu kaypaklığa devam ederler ise Galatasaray, beş sene üst üste Şampiyonlar Ligi şampiyonu bile olsa, onurlu insanların gözünde bir değeri olmayacaktır"

        Dedim ya, GS TV hakikaten sinir bozuyor!

        Diğer Yazılar