Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçen haftanın mağduru biraz da kıymet bilmezi Karşıyaka, Adana Demirspor deplasmanında da benzer bir durumu yaşayarak kaybetti.

        Yine cebine koyduğu 3 puanı, maçın sonlarına doğru bahşiş niteliğinde rakibinin eline sıkıştırdı. Özetle evdeki hesap bu kez de çarşıya uymadı.

        İlk yarıda golü bulduğu ana kadar sahanın hakimi Karşıyaka’ydı. Juninho’nun kaçırdığı gol bir noktada haberci niteliğindeydi. Zaten hemen sonrasında da Can Erdem, KSK’yi öne geçirdi. Sonrasında bir düşüş yaşanmaya başlandı. Ayağında top tutan KSK, bu rolü rakibine verdi. Adana Demirsporlu Mulenga, KSK’nin stoperlerini zorlamaya başladı. Yerden de, havadan da... Nitekim kornerden gelen topa dokunan oyuncu Mulenga’ydı. Bu yarıda top kaybı fazlaydı.

        KSK’nin, orta sahayı geçtikten sonraki pas trafiği olgunluk düzeyine ulaşamadı. Özetle eriyen pozisyonlar izledik.

        İkinci yarının daha sıkıntılı geçeceğini düşünürken, KSK rakibine oranla bu yarıya daha iyi başladı. Pas yaptı, “Ha attı, ha atacak” derken yine kalesinde golü gördü. Hücumdayken kaptırdığı top başının derdi oldu. Defansın dengesiz yakalandığı için rakibin galibiyet golüne müdahale edemedi. Sonrasını ise yazmanın bir anlamı yok. KSK, ikinci kez ucuz bir mağlubiyetin sahibi oldu. İki haftalık bilanço ciddi zarar. Öne geçtiği maçlardan mağlup ayrılmak tedavi gerektiren bir durum. Bu tür bedavaya kaybedilen puanlar, hedefe oynayan bir takıma yakışmıyor.

        Diğer Yazılar