Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskilerle yenilerin dünkü karşılaşmasında Samsunspor, KSK savunmasının zincirleme hatalarından dolayı maçı açık farkla kazandı.

        İlk yarıda Behram yan topta hayali bir çıkış yaptı. Mehmet Yiğit klasik defans oyuncusu ıskasıyla kaleye giden topa dokunamadı ve KSK, yenilen ucuz gol sonrasında ilk yarıyı 1-0 yenik kapadı.

        Bu yarıda orta sahada kalabalık olmanın avantajını kullanamadılar. Kahe, ceza sahası içindeki hücumları tecrübesiyle şekillendiremedi.

        İkinci devre tam bir faciaydı. KSK, bu yarıya kontrolsüz bir futbolla başladı. Baskı kurma isteği geride büyük gedikler vermesine neden oldu. Sülalece gittiği hücumlardan kalesinde gördüğü gollerle döndü.

        Ofoedu, KSK’nin ipini çeken adamdı. Giderken de canımızı acıtmıştı, dünde resmen kanattı.

        KSK, 15 dakika içerisinde kalesinde gördüğü üç golle knock-down oldu. Hücum dönüşlerinde hiçbir oyuncu yerinde olmayınca Samsunspor, elini kolunu sallayarak gollerini attı. 62. dakikada havlu atan KSK’yi sonrasında izlemek hepimiz için züldü.

        Yeşil-kırmızılılar, oyun disiplini açısından sınıfta kaldılar ve bu sezon bir ilkle tanışarak (4-0 yenilgi) tapusunu aldığımızı düşündüğüm 8-9-10. sıralara yeniden dönüş yaptılar.

        Özetle eskiler faturayı ağır kestiler.

        Diğer Yazılar