Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hadi Allah aşkına böyle maç kaybedilir mi? İkinci yarıya 1-0 önde giriyor, sonrasında savunmanın en zayıf halkası olan Mehmet Akgün’ün kendi kalesine attığı golle skor üstünlüğünü kaybediyorsun. Rakibin 10 kişi kalıyor, eksik oynadığı süre içerisinde ise mağlup oluyorsun. Hem komik hem de çok düşündürücü. Özetle sende olması gereken tüm avantajları elinin tersiyle iterek, resmen mağlubiyete davetiye çıkartıyorsun.

        Zaten ilk gol tam bir komedi. İkincisi ise geçenlerde yine dile getirdiğim cinstendi. 6-7 kişi hiçbir hamle yapmaksızın rakibin topa vuruşunu seyretti, izin verdi. O da örümcekleri aldı. Sonrası ise daha da vahim. İyi başlayan maç ikinci yarıdan itibaren kötüye doğru gitti. Final ise tam bir çaresizlikti. KSK son 15 dakikada bir kişi üstün oynadığı maçta iki gol yiyerek zoru başardı!

        Sayın hocam mağlubiyetle ilgili neler söyleyeceğinizi merak ediyorum. Gerçekten bir hoca için üzücü... Sizi öz eleştiri yapmaya davet ediyorum. Geldiğinizden beri neyi değiştirdiniz, neler değişti, gerçekten merak ediyorum. Bana sorarsanız, söyleyebileceğim bir şey yok. Ancak bakıp da göremiyorsam şimdiden özür... KSK’de yönetim olarak yaşanan bir deprem var. Ancak bunun artçıları sahaya yansıdı falan diyemeyiz. Çünkü sahadaki klasikleşmiş bir görüntü, kanıksadığımız bir KSK.

        Gelecek süreç içerisinde neler olur bilemem. Fakat kaos yaşanacaktır.

        Ee ne yapalım, ne ekersen onu biçersin...

        KSK, Göztepe maçında şansıyla açtığı yolu, kendisinin koyduğu bariyerlerle kapatmıştır. Bundan sonraki beklentimiz de artık bellidir.

        Hayalleri, hikayeleri bir kenara bıraktık.

        Ligde kalalım yeter.

        Diğer Yazılar