Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka için söylüyorum, bir takım bu kadar mı kötü olur?

        Allah aşkına bir tane iyi oyuncu olmaz mı?

        Göztepe’nin hiçbir amacı yok, sırf rakip KSK olduğu için oynuyor, hırs yapıyor, bizimkilerin ise çabalaması, canını dişine takması için bir kitap dolusu sebep var ama seyrediyorlar... Ortada yoklar. Çıldırmamak içten değil... Bu nasıl pişkinlik! Pes, pes, pes...

        Etliye sütlüye bulaşmaksızın oynuyorlar. Koca 45 dakika geçiyor yan toptan kafa vuruşu dışında pozisyon yok, o yok, bu yok. Sanki ceza sahası dikenli telle çevrilmiş, bırakın topla, topsuz dahi içine giremiyorlar...

        Onur mücadelesi, kurtuluş savaşı hepsi hikayeymiş. Çoktan bu takımın ipi çekilmiş. Bizler haftalardır belkilerle aptalca kendimizi kandırmışız. Bütün samimiyetimle söylüyorum 35 senedir KSK’nin her maçını izledim, kritik ettim, bu kadar kötüsünü, ruhsuzunu, çaresizini, iş bilmezini, kabiliyetsizini inanın görmedim. Bu nasıl bir piyango... Haftalardır alıp alıp duvara vurmaktan, yerin dibine sokmaktan sıkıldım, yoruldum ve ruhen de bittim. Yöneticiler bize iyilik yapsınlar da bir daha bu oyuncuları seyrettirmesinler. Meğerse servet harcayıp ölümcül bir hastalık almışız.

        Türkiye’ye mal olmuş derbinin böylesi beklentiler içinde oynanması gerçekten üzücü. 50 trilyon para harcayıp da birinin havanda su dövdüğünü diğerinin de intihar ettiğini görmek İzmir futbolunun içler acısı durumunu ortaya koyuyor.

        Göztepe’yi tebrik ediyoruz. Sevinmek tabii ki kazananın hakkıdır ancak bu alışkanlıklarını keşke daha önce edinmiş olsalardı.

        Mesela atı alan Üsküdar’ı geçmeden önce...

        Diğer Yazılar