Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir Akhisar klasiği daha izledik. Ne dediysek o çıktı...

        Başlangıç yine mükemmel. Bugüne kadar yenemediği rakibini deplasmanda hizaya getirdi. Verdiği mesaj ise yine aynıydı:

        Ben kimsenin gözünün yaşına bakmam. Küçük büyük dinlemem, hesabı keserim.”

        Kayseri karşısında ilk yarıyı lige ısınma ile geçirdi. İkinci devrede ise Cihat Arslan’ın yerinde yaptığı müdahaleler ile sonuca gitti. Rodallega’nın resmi geçidi süperdi. Frikik golü Akhisarspor ruhunun oluşmasında ciddi bir etken oldu. Sonrası ise bildiğimiz gibiydi.

        Belli bir direnç, iyi futbol oynama çabası, ikinci gol arayışları ve son nokta...

        Akhisarspor, zorlu fikstür öncesinde aldığı bu galibiyetle moral buldu. Rüzgarın nasıl eseceğini artık bilemiyoruz. Kasırgaya da dönüşebilir. Dönüştüğü an karşısında kim durur bilemem...

        Karşıyaka’nın küme düştüğü sezonki oyuncularıyla anlaşmasını nasıl yorumlarsınız?

        KSK eski tüfekleri toplayarak medet umuyor. Üzülmemek mümkün değil. Geçen sene takımı banko düşüren oyuncular bu senenin umudu oluyor.

        Gerçekten düştüğümüz durum çok üzücü. Yönetim de ne yazık ki haklılık içerisinde böylesi bir çözüm üzerinden yürüyor. Maalesef yapabilecek bir şey de yok.

        Gençlerle, tecrübenin ortaya nasıl çıkacağını, kimin kime ne şekilde sirayet edeceğini bekliyor ve merak ediyoruz.

        Lige deplasmanda Gaziantep BŞB beraberliğiyle başlayan Göztepe için ilk tespitleriniz neler?

        İzmir’in yatırım yapan tek takımıydı. Sayın Sepil’in heyecanı devam ettiği sürece sarı-kırmızılılar hep bir hedefin içerisinde konuşulacaktır. Sayın başkan geçen seneki başarısızlıktan ders çıkarttı. Takımın bütünlüğünü ve ruhunu yeniden değiştirdi. Bakalım bu kez aşı tutacak mı...

        Futbolda tamlama çok önemli. Kolay gibi görünen şeyler bazen çok zorlaşabiliyor. Para da, zaman da bir işe yaramayabiliyor.

        Gaziantep’den alınan 1 puanı kötünün iyisi olarak yorumlamak gerekir. Sevindirecek husus, hazırlık döneminin başarısızlığının lige yansımaması. ..

        Okan Buruk’un kendine yönelik deneyimi oluştu. Motivasyon gücünü zaman içerisinde test edeceğiz. Ancak takımına bir ruh getireceğine inanıyorum. 1-0 geriye düştüğü andan itibaren takımının tepki vermesi önemliydi. Benim için en değerli tespit bu...

        8 tane yeni oyuncunun yer aldığı takımdan hemen uyum beklemek tabi ki zor. Ancak buna rağmen hakim taraf olarak görülmek ileriye yönelik umut verici.

        Okan hoca hücumdaki eksikliği işaret etmiş. Bence de çözülmesi gereken husus. Çünkü kazanmanın yolu oradan geçiyor.

        A.Ordu’nun ilk maçı ile ilgili izlenimleriniz nedir, bu sezon figüran mı, yoksa baş aktör mü olurlar?

        Bıraktığımız yerden devralmış gibiyiz. Renklilik olmadığı gibi bir farklılık da hissetmedik. Hedefe kilitlenme, aşırı motivasyon, iddia yine yoktu. Onun yerine rutin görev anlayışı vardı. Hepimiz şeytanların zincirlerini ne zaman kıracağını merak ediyoruz.

        Giresunspor karşısında son dakika golüyle 1 puan alındı. Bunun iyi bir başlangıç olduğunu tabi ki söyleyemeyiz. Genç oyuncuların eforu, maça asılmaları bence de yeterli değildi. Soğuk bir başlangıç. Dilerim en kısa sürede lige ısınırlar.

        Manisaspor inanılmaz sıkıntılı bir dönem geçirmesine rağmen lige iyi başladı, yorumunuz?

        Yaşananlar ve imkansızlıklara göre sahada alınan galibiyet gerçekten çok değerliydi. Hiç kimse böyle bir sonuç beklemiyordu, ben de dahil...

        Transfer yasağı nedeniyle 11 futbolcusuna lisans çıkartamayan Tarzanlar elindeki mevcut güç ile kazandılar. Hem de deneyimli, kuvvetli rakiplerine karşı...

        İşin ilginç tarafı takımın teknik direktörü de maçtan 1 gün evvel istifa etmişti. Sanırım hayatının en büyük yanlışını yaptı. Mevcut oyunculara inanmayarak... O futbolcular da kendisine mesleki yaşamında unutamayacağı bir ders verdi.

        Tarzanların, onur mücadelesini yürekten kutluyorum. Ancak alınan galibiyet körlük yaratmamalı. Sorunlar ortada, devam ediyor ve çözülmesi gereken hayati bir yasak var.

        Diğer Yazılar