Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA

        - Karşıyaka’nın zorlu deplasmandan getirdiği 1 puanın takıma artı katkıları olur mu?

        Alınan sonuç değerli ancak kaybedilen tabii ki çok daha kıymetli. Bu maçtan sonra çoğumuz netlik ayarı yaptık. Karşıyaka, 10 kişi ile lider konumundaki rakibini kendi saha ve seyircisi önünde uzatmada elinden kaçırıyorsa beklentilerimizi büyütebilir, iddia sahibi olabiliriz. İki maçta son dakika golleriyle 3 puan kaybetmek tabi ki şanssızlık ancak bir şeyleri de işaret ediyor. Bu biraz tecrübesizlik, biraz da skoru koruma telaşı... Soner Hoca önlemini almalı. Çünkü kendisi için de, o teri akıtan oyuncular için de haksızlık oluyor.

        Ne olursa olsun şu ana kadar hiçbir şeyden şikayetçi değiliz. Aksine takımımızdan, ruhundan, sahadaki direncinden son derece memnun ve mutluyuz.

        10 kişi kalmasına rağmen oynanan yürekli futboldan dolayı herkesi kutluyorum.

        GÖZTEPE

        - Göztepe, tarihi bir ortam yakaladığı açta Elazığspor’u geçemedi. Ne etkisi olur kaybın takıma?

        Bu sonuç olmadı. Akıllı profesyonellikte böyle bir hata yok. Pişmiş aşa su katmak diye buna denir. Her şey mükemmel, stat yeni, seyirci full... Lider olarak oraya geliyorsun ama sahada yoksun. Nereye, ne için gizlendin? Kazanmaktan daha önemli neyin olabilirdi ki?

        İyiyi, mükemmele taşıyamama eksikliği Göztepe’yi ligde yaralar. Kesik, kesik başarılarla devamlılığı değil, günü yaşarsın. Bu da seni hedefe ulaştırmaz.

        Her şey, herkes seni işaret ederken “o ben değilim” diyerek kenara çekilmek sizlere pek yakışmadı.

        AKHİSARSPOR

        - Akhisar’ın futbolunda belirgin bir düşüş var. Bu puan tablosuna da yansıyor. Devamı?

        Mağlubiyetten beraberliğe terfi etmiş gibi bir durum var. Geçen hafta iyi niyetle yazdıklarımız kağıtta kalmış. Sahaya baktığımızda yansıyan bir şey yok. Ofansif anlamdaki zayıflık, pozisyon fakirliği devam ediyor. Akhisarspor orta sahaya dayalı futbol oynuyor. İlk 15 dakikadaki istekli futbol bir türlü maç sonuna taşınamıyor. İlerleyen süreç içerisinde oluşan monotonluk Akhisar’ı esir alıyor. Eforda yetersizlik var.

        Şunun altını çizerek söyleyeyim, sıradan mücadele ile bu ligde kalamazsın. Gelen sinyaller pek olumlu değil. Haftalar su gibi geçiyor. Akhisar bol, bol keseden yiyor.

        Akigolar kenardan top getiremediği sürece sonuca gitmekte hep zorlanacaktır.

        ALTINORDU

        - Altınordu ligde bir türlü söz sahibi olmayı başaramadı. Kaybedilen bu maç için yorumunuz?

        1– 0 öne geçtiği maçtan yenik ayrıldı. Bu, tamamen güvensizlik... Ayağı yere sağlam basan bir takım öne geçtikten 2 dakika sonra gol yemez. Sayın başkan oyuncularının gönlünü almış olsa da psikolojik travma Altınordu’da devam ediyor. Şeytanların sıkıntılı bir sezon geçireceğini düşünüyorum. Şimdiden önlem almakta fayda var.

        MANİSASPOR

        - Manisaspor’un düşüşü teknik heyetin gidişine rağmen durmadı. Sorun hoca mıydı?

        Manisa’da sezon başında tahmin ettiğimiz rahatsızlıklar ortaya çıkmaya başladı. Bandırmaspor mağlubiyetinden sonra hoca istifa etti. Ortalık daha da karıştı. Onun gidip bunun gelmesinin pek fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Önemli olan iç huzurun bir şekilde sağlanması, birlik ve beraberliğin oluşturulması.

        Öncelik bu, gerisi hikaye...

        ALTAY

        - Altay’da kötü sinyalleri daha önce vermiştiniz. Ne oldu da bu takım böyle ivme kaybetti?

        Geçen haftaki sinyalleri ciddiye almamıştım. Alanları da daha ne olsun diye eleştirmiştim. Ancak haklı çıktıklarını görüyorum. Sanki Perşembe’nin geleceği Çarşamba’dan görülmüş gibi. Altay’daki hocaya karşı eleştiriler büyüyor. Seyircinin de ayrı bir tepkisi var. Dinlediğim kadarıyla Altay’ın kazanma motivasyonunda düşüklük var. Grup bütünlüğü sahada sağlanamıyor. Bundan şikayetçiler.

        Yönetim ne düşünüyor bilemem ancak hedefe oynayan takımlarda karar refleksi önemlidir. Hocalarına inanıyorlarsa güven verip onu korumaya alacaklar, inanmıyorlarsa da seri biçimde gereğini yapacaklar.

        Diğer Yazılar