Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Karşıyaka yönetimi ve teknik direktör Tolungüç güçlüklere rağmen iyi işler başarıyor, değil mi?

        Eleştiririz ama övmesini de biliriz... KSK yönetiminin bugüne kadar aldığı yol beklentilerin çok ötesinde. Öncelikle kendilerini, gayretlerini kutluyorum. KSK’lilik ruhu ağır bastığı için ateşten gömlek giydiler. Bu gömleğin içinde yanmalarına rağmen isyan etmeksizin her Karşıyakalı’ya özlediği tabloyu yaşatmaya başladılar.

        Arkalarında çığ olmasına rağmen yollarını açıp ilerlemekten yılmadılar. Hepsinden öte korkmadılar...

        Şu an gençlerden gelen bir mutluluk var. Sahadaki dirilik, kazanma isteği herkesi mest ediyor.

        Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya, KSK Aydın maçını yaşayarak doğruları buldu. Gerçek de ortaya çıktı.

        Değerli hocam, geldiğiniz günden itibaren bu camia sizi sevdi. İnsanlığınıza, adaletinize güvendi. Siz de kulübümüzü iyi temsil ettiniz. Gerçek KSK’li gibi hareket edip, derdinizi bir kenara bıraktınız. Oyuncunun, kulübün sıkıntısını dert edindiniz. Gençlerle çıktığınız yolda şu ana kadar kimsenin aklının ucundan dahi geçiremeyeceği sonuçlar aldınız. Takımda bütünlük oluştu. Sizi örnek aldılar. Kazanmayı, hepsinden öte bu işin kolaycılıkla olmayacağını, ter akıtmadan mutluluğun gelmeyeceğini, kaçak güreşmenin hiçbir işe yaramayacağını öğrendiler.

        Sayın Hocam, gençliğin coşkusunu, üzüntüsünü, kazanmasını, kaybetmesini idare etmek gerçekten zordur. Ancak siz başarıyorsunuz.

        KSK, herkesin gözünde merak edilen bir takım oldu.

        Sayenizde iyi gidiyoruz iyi...

        GÖZTEPE

        - Göztepe’nin Eskişehir galibiyetini ve rakibin sahadan çekilmesini nasıl yorumlarsınız?

        Eskişehirspor maçı final havasında geçti. Muhteşem bir ambiyans vardı, bir o kadar da elektrikli atmosfer...

        Eskişehirspor’un hocası Alpay Özalan içine sindiremediği mağlubiyeti takımını sahadan çekerek daha da vahim hale getirdi. Ben Es-Es’lerin başkanı olsam Alpay’ın işine soyunma odasında son verirdim. Ona derdim ki; “Sen kimsin? Ne hakla koca bir şehrin kaderiyle oynuyorsun? Geleceğine ipotek koyuyorsun. Bu yetkiyi nereden aldın?”

        Gerçekten insan inanamıyor. Sap ile samanı ayıramayan insanlara nasıl oluyor da koca takımlar emanet ediliyor?

        Maçta Göztepe geriye düşmesine rağmen kazanmayı çok istedi. Son dakikada olsa da arzusuna kavuştu. Bence alınan galibiyet Göztepe’nin dönüm noktasıdır.

        Göz Gözler tecrübeli ve dirençli rakibine karşı hak ettiği galibiyeti üstün bir futbol oynayarak almıştır.

        İkinci yarıda yakalayıp da atamadığı goller stres kaynaklı olup mevcut baskı yok edilmelidir.

        Göztepe üç puanı hakemin ikramıyla değil, kendi inancıyla kazanmıştır.

        AKHİSAR

        - Akhisar, Adana’yı yenerek 6 hafta sonra kazandı, ne dersiniz artık çıkış başladı mı?

        Akigolar, Adanaspor maçıyla beklenen U dönüşünü yaptı. Tam 7 hafta sonra 3 puanla tanıştı. Futbol için uzun bir süre... Bildiğimiz, tanıdığımız Akhisarspor için daha da uzun...

        Düzelmeye yönelik sinyaller galibiyetin habercisiydi. Sanırım herkese de moral oldu.

        Rodallega 570 dakikalık suskunluğuna son verdi. Oluşan baskı özelliklerini bile etkiledi. Neyse ki üzerinden büyük bir yükü attı. Sahne alışını yeniden izleyeceğiz... Akhisarspor için ciddi bir kazanç olacaktır.

        Kaleci Fatih’in tam zirvedeyken sakatlanması şanssızlık. Ancak yerine oynayan Milan Lukac da mükemmel bir performans sergiledi.

        Anlayacağınız Akhisar’ın kalesi taş gibi sağlam ellerde ancak kafalar da karışmadı değil. Fizik olarak iyi bir noktada olan Akigoların en büyük sıkıntısı kanatlar.

        Burada yaratacağı zenginlik gol de getirecektir, bol bol puanlar da...

        ALTINORDU

        - Altınordu’da Başkan Özkan ile futbolcuların arası iyice açılıyor, sizce kim haklı?

        Altınordu’da bumerang etkisi yaşandı. Başkanın geçmişteki özel çıkışına oyuncular maç öncesi ağır bir karşılık verdiler. Eksik yatırılan primler yüzünden...

        Samsun’a gitmeme gibi bir kararla camiayı tehdit ettiler. Başkanı can evinden vurdular. En çok önem verdiği değerler üzerinden oynadılar.

        Parayı her şeyin önüne koydular. Yanlış yaptılar. 3000 lira için Altınordu’nun imajını sarsmaya kalktılar. Hiç de ihtiyaçları olmaksızın. Böylesi bir aidiyet olamaz.

        Bu kadar küçük hesaplar yapılıyorsa, fedakarlık adına hiçbir ödün verilmiyorsa futbolcular zihniyet olarak yanlış yerdeler. Başkanın sert çıkışını haksız bulmuştum. Bu durumu gördükten sonra kafam eşitlendi. Kulüp ağırlığını ve sorumluluğunu hissetmeyen, değer kavramı olmayan, tavrı kişileştiren oyuncularla bu iş nasıl yürür bilemem.

        İç hesaplaşma ortadan kalkmalı, Altınordu eski sağlığına kavuşmalıdır..

        Diğer Yazılar