Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Karşıyaka’da idman boykotundan sonra tablo tamamen tersine döndü, değil mi?

        Ekonomik sıkıntı, yönetimin çaresizliği ve gençlerin “Aferinler karın doyurmuyor” eylemi KSK’nin balansını bozdu. Hoca ve oyuncuların arasına kara kedi girdi.

        4-5 hafta evvel KSK, kolej takımı görünümündeydi, resmen takım olmuştu. Hocalarına tapıyorlardı. Sonra ne oldu? İşin içine para girince bütünlük bozuldu. Maddiyatçı gençler, eski tüfekleri bile geride bırakan eylemle tüm güzellikleri ve söylemleri tekzip edercesine bir anda sildi.

        Yakıştı mı? Asla... Masumiyet ortadan kalktı. Yerine uyanıklık, fırsatçılık geldi. Altyapı ruhu, nane ruhuna dönüştü.Soruyorum şimdi... Ne elde ettiniz?

        Kazandığınız tüm birikimleri bence çok ucuza sattınız. Yanlışı oynayarak, geldiğiniz yere döndünüz.

        Bakın bakalım bundan sonra mesafe mi alacaksınız, yoksa etrafınızda mı döneceksiniz.

        Bir yerde gören göz yok ise orada güzelliklerle çirkinlik birbirine karışır. KSK’de de durum bu...

        GÖZTEPE

        - Göztepe emin adımlarla ilerliyor, yolun sonuna ulaşabilecekler mi?

        İzmir’in şu anki en huzurlu takımı. Tabi ki başkan Sepil’in sayesinde.

        Her defasında altını çizerek söylüyorum, onun bu heyecanı, ısrarı olmasa Göztepe’nin de diğerlerinden hiçbir farkı kalmaz.

        Lig performansına baktığımızda sarı-kırmızılılar başarılı. Koydukları hedefe doğru yürüyorlar. Ancak daha üst bir başarı da olabilirdi. Yaşananları uyum süreci olarak görüyorum. Bundan sonra alacağı yol önemli.

        Göztepe içerideki maçları zorlanmadan kazanmalı. Ciddi bir avantajı var, o da seyircisi...

        Fiziksel ve mental bütünlük sağlanırsa istediği yere daha rahat ulaşacaktır.

        MENEMEN

        - Menemen, A.Gücü önünde inanılmaz bir galibiyet aldı, alkışı da hak etti, sizce?

        Uzun zamandır Menemen’i kritize etmemiştim. Ankaragücü karşısında süper bir futbol oynadı. 70. dakikada eksik kaldı. Akabinde mağlup duruma düştü.

        Bu inanılmaz bir moral bozukluğudur. Darmadağın olması gerekirken büyük bir refleks ile yeniden doğdu ve zorlu rakibine karşı önce beraberliğe, sonra da uzatmalarda galibiyete ulaştı. Gerçekten inanmak bu olsa gerek. Gördüğünüz gibi her şey kafada bitiyor. Kabullenmiyorsan mutlaka bir karşılık alıyorsun. Büyük çıkışı ben de alkışlıyorum.

        Menemenspor aldığı bu 3 puanla kendisini hedefin içinde tuttu. Aksi bir sonuç erken havlu atma anlamına gelecekti. Bu galibiyet çok şeyi değiştirebilir.

        ALTAY

        - Altay’daki teknik direktör değişiklikleri takımı olumsuz etkiledi, düşünceniz?

        Altay inanılmaz bir düşüş yaşadı. Önlem anlamındaki hoca değişiklikleri fayda getirmedi. Aksine kimlik ve kişilik bulma konusunda karışıklık yarattı. Altay lig başında kazandığı ağırlığını koruyamadı. Kartal maçı siyah-beyazlılar için bir u dönüşü olabilirdi. Ancak güvensizlik nedeniyle okun yönü değişmedi.

        Sahaya sağlam basmamak işte böyle bir şey. Son dakika da olsa öyle bir an geliyor ki teslim olabiliyorsun.

        Puan cetveline baktığımda artık şampiyonluktan söz etmek zor. Lige bir alt hedefle devam etmekte fayda var. Play-Off’a konsantre olsunlar. Anlayamadığım diğer bir husus da yönetim ve tribündeki heyecan bir türlü oyunculara yansımıyor. Neden?

        Diğer Yazılar