Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka’nın Menemen maçından sonra verdiği sert tepkiyi nasıl değerlendirirsiniz?

        Önce 1912 Karşıyaka Derneği anlamlı bir geceye bir kez daha imza atmasından bahsedelim. Babalarımızın Tahir’i, bizlerin Tahir abisi, az daha küçüklerimizin Tahir amcasına ahde vefa anlamında duygusal anlar yaşattılar ve yaşadılar. Sayın Tahir Türetken hepimizin idolü, camiamızın göz bebeği, başımızın tacıdır.

        Ve tepki için... Kıt kanaat geçinen, tüm olumsuz şartlara rağmen kendi mücadelesini veren takımlar haksızlığa karşı daha tepkili olabiliyor. Tıpkı Karşıyaka örneğinde olduğu gibi.

        Haksız olduklarını düşünmüyorum...

        Haftalardır hazırlanan, özel bir gün olması nedeniyle camia ile birlikte motive bulan KSK’nin Pazar günkü Menemen Belediyespor maçını kaybetmesi günün anlam ve önemine ters düştü. 1-0 öne geçmesine rağmen bu öndeliği koruyamadı. Beraberlik de iyiydi ancak maçın hakemi, yan hakemi hakem yerine koymayınca KSK kaybetti. Burada KSK’li oyuncuların amatörlüğünü de göz ardı etmemek gerekir.

        Genel anlamda tabloyu değerlendirdiğimizde tabii ki KSK başarılı. Kimsenin ummayacağı yerde ilk yarıyı tamamladı. Sürpriz mümkün...

        Suat Hoca takımını fizik olarak diri tuttuğu sürece istediği sonuçlara ulaşabilir.

        AKHİSAR

        Akhisar uçurumun kenarında dolaşıyor. Aldıkları son puan için neler diyeceksiniz?

        Alt sıralardan kurtulma anlamında önemli bir maçtı. Geçen haftaki mağlubiyet ister istemez moralleri bozmuş, üzeri örtülmüş olan soru işaretlerini tekrardan ortaya çıkartmıştı. Akhisar’ın bulunduğu yer pardonu kaldıracak durumda değil. Teknik direktör Tolunay Kafkas, değişikliklerle yeni bir hava yaratmak istemiş. Alınan puan hiç yoktan iyidir, moral ve güven açısından... En azından eş değer durumundaki rakibine geçit vermemiştir.

        Akigolar’ın bulunduğu yerden kurtulması beraberliklerle mümkün değil. Seriye bağlanacak galibiyetler almalı.

        GÖZTEPE

        Göztepe arzu ettiği yere, liderlik koltuğuna ulaştı. Bundan sonra neye dikkat edilmeli?

        Göztepe düşüş eğiliminde. Kazanması bu durumu ortadan kaldırmıyor. 61 dakika 10 kişi oynayan, yediği 35 golle ligin dibine demir atan rakibine karşı üstünlük kuramaması rahatsızlığın belirtisi. 76. dakikada gole ulaşabilmek gerçekten düşündürücü. Sancılı galibiyeti rakibin hafifliğine bağlamak yanlış olur. Okan Buruk, takım içi rotasyonla balansı tutturmaya çalışıyor. Ancak yerini bulmuş gibi görünmüyor. Takviye ihtiyacı aşikar. Kaç oyuncu olur bilemem ama Göztepe’nin tıknefes olup yolda kalmaması için özveride bulunması gerekiyor.

        Liderlik tabii ki keyif verici. Önemli olan o zirvede kalabilmek.

        ALTINORDU

        Altınordu her zaman olduğu gibi disiplinli bir şekilde devam ediyor. 2. yarı ne olur?

        Altınordu hepimizin bildiği klasik Altınordu... Koşan, mücadele eden kimliği, her daim süregeliyor. Ancak renklilik yok. Başkan da bunun farkında. Kısıtlı üretimi bahane ederek çıkışlar yapıyor. Sırası geleni gönderiyor. Belli ki altyapıdan gelen genç oyuncularla ligi tamamlamak istiyor. Onların yaratıcılığını, bugüne kadar ne aldıklarını test etmek istiyor geleceği planlamak adına... Emek verdi, bir o kadar da mesai. Yatırımın karşılığını görmek istiyor.

        ALTAY

        Altay caiması başarı çizgisi yukarıya çıktığı için mutlu. Sizin yorumunuz?

        Altay’ı camia olarak heyecanlı ve coşkulu buluyorum. Duraklama dönemi akıllı bir biçimde atlatıldı. Doğru hoca bulundu ve onunla ciddi bir çıkış yakalandı. Cüneyt Hoca’yı kutluyorum. Geldiğinden bu yana Altay’da çok ciddi değişiklikler yaşandı. 4 maçtır üst üste galibiyet almak kolay iş değil. Bir hedefin karşılığıdır... Başkan Özgür Ekmekçioğlu’nun ruhu ve heyecanı takımına yansıyor. Altay’da işler iyi gidiyor.

        Diğer Yazılar