Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA

        - Karşıyaka’daki teknik adam değişimini ve yeni dönemi nasıl yorumlarsınız?

        Soner Tolungüç sonrasında KSK’de yeni bir sayfa açıldı. Göreve başlayan Turgut Uçar KSK’yi gayet iyi tanıyan bir hoca ve deneyimli. Kendisinin Soner hoca kadar başarılı olacağını düşünüyorum.

        Kader birliği, KSK’nin en iyi motivasyonu. Turgut hocanın da bu yönde iyi bir harman oluşturması gerekiyor. Çünkü şartlar belli. KSK’nin ilk yarı karnesi pek iyilerle doluydu. Neticede zor görev. Bunu daha da iyiye taşıma mecburiyeti sorumluluğunu artırıyor.

        Genç oyuncular daha gayretli olmalılar. Ciddi mesafe aldılar ve bunu taçlandırmak istiyorlarsa fırsatı iyi kullanmalılar. Böylelikle geçmişe de, geleceğe de çok net mesajları olacak.

        KSK yönetimi yeni bir kongre aşamasında. Sanırım başkan, yönetim kurulunu güçlendirmek istiyor. Düşüncesinde haklıdır.

        Tek kasa konusu ise kulüpte yıllardır dile getirilen, tatbik edilmek istenen bir husus. Holding bu düşünceye ne kadar sıcak bakar bilemiyorum.

        GÖZTEPE

        - Göztepe’nin transfer dönemindeki hamlelerini nasıl buluyorsunuz?

        İlk yarıyı lider tamamlamaları Göztepe’de bir körlük oluşturmadı. Bu yüzden kendilerini tebrik ediyorum. Gelecek adına mevcut güçlerini iyi analiz ettiler. Eksiklerinin farkındalar. Yakaladıkları avantajı kaybetmeme adına fedakarlıkta bulunuyorlar. Ekonomik duruma bakmaksızın transfer yaptılar ve yapıyorlar. Lider takım bozulmaz laflarını kulak arkası ettiler. Bence de Göztepe’nin takviyeye ihtiyacı vardı. İkinci yarı çok daha zorlu geçecek. Okan hoca da, yönetim de bunun farkında. Nokta atışlarıyla kafalarındaki ideali yaratmaya çalışıyorlar.

        Göz-Göz’lerin ikinci yarıda yere daha sağlam basacağına, etkili futbol oynayacağına inanıyorum. Şansları açık olsun...

        AKHİSAR

        - Rodallega’nın tipleri çok, giderse Akhisar bundan nasıl etkilenir?

        Devre arasını iyi değerlendirmesi gereken takımlardan biri. İlk yarıda gelen sinyaller gelecek adına olumlu değildi. Zor kazanan takım görünümündeydiler. Geçmiş senelerle kıyasladığımızda ofansif anlamda güç kayıpları var. Şimdi önlem almaya çalışıyorlar. Ancak ciddi bir dezavantaj da yaşıyorlar.

        Çünkü Rodallega’nın transferi günlerdir gündemde. Değeri de, talibi de her geçen gün artıyor. Sene başında da buna benzer haberleri okumuştuk. Oyuncunun üzerinde olumsuz bir etki yarattığına eminim. Sürece baktığımızda Rodallega’nın aklının başka yerde olduğu çok net. Konsantrasyon kaybı yaşadı. Diğer senelere oranla verimsizdi. Bu yüzden gitmesi ekonomik açıdan da faydalı olacaktır. Zira getirisi yüksek bir oyuncu. Alternatif olarak da sağlam birileri bulunmalı.

        ALTINORDU

        - Altınordu’daki köklü değişimi nasıl değerlendiriyorsunuz, sizce yapılmalı mıydı?

        En hareketli kulüplerden biri...

        Sayın başkan verimsizliğin hesabını kesiyor. Gelecek adına beklentileri renklendirecek yeni bir oluşum yaratmaya çalışıyor. Oldukça giden oyuncu var. Takas veya transfer yoluyla yeni oyuncular alınıyor. Ancak güvence her zaman olduğu gibi alt yapıdan gelen gençler.

        Hüseyin hoca da ilk yarı ile ilgili samimi bir özveride bulundu. 5 puan geride kaldıklarını söyledi. Doğrudur...

        Sanırım telafisi ile ilgili özel bir gayreti olacaktır. Hedefi ile ilgili Altınordu’nun buna da ihtiyacı vardır. Operasyonlar sonucunda ortaya çıkan takımı her İzmir’li gibi ben de merak ediyorum.

        Diğer Yazılar