Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Karşıyaka camiası üzerinde çok belirgin bir moral bozukluğu görülüyor. Nedir bunun nedenleri?

        KSK’de bulutlu bir hava hakim. Kulübün ruh hali sahaya da yansımış durumda. Eski halinden eser yok... Belli ki yokluk hakimiyet kurmuş ve çok şeyin de önüne geçmiş. Soner Hoca’nın en büyük başarısı ekonomik sıkıntıların önüne bir şeyler koyabilmesiydi. Oyuncularını tüm sıkıntılara rağmen motive edebiliyordu. Zaten tükendiğini hissettiği anda da ayrıldı. Turgut Hoca ruhen içi boşalmış, enerjisini tüketmiş bir takıma geldi. İşi zor derken bunu kastetmiştim.

        Maçta kimliksiz bir görüntü vardı. 90 dakika boyunca pozisyon yaratamamak, daha önceki ofansif zenginliklere ters düştü.

        Anladığım kadarıyla futbolcular gelecek adına beklentilerini dondurmuş. Moral bulacak bir kaynak bulamadıkları için... Mevcut durum herkese zarar verir. Yalnızlığı ve çaresizliği körükler...

        GÖZTEPE

        - 2. yarıya lider başlayan Göztepe, Denizlispor’a hiç de tahmin edilmeyen bir sonuçla yenildi. Yorumunuz?

        Gizli bir endişe vardı. Geleceğe değil, bu maça yönelik... Lig araları lider takımlar için hep tehlike arz etmiştir. Göztepe ritim bulduğu süreçte kesiklik yaşadı. Ciddi bir avantaj ve liderliği kaybetti.

        Denizlispor tüm olumsuz şartlara rağmen gerçekten iyi bir takım ve iskeleti sağlam... Topa iyi bastılar. Markaj altında dahi pas yaparak oyunu soğutmaya çalıştılar.

        Kontrolsüz hücum sonraları Göztepe için hep tehlike oldu. 1-0 yenik duruma düştükten sonra iyi bir refleks gösterdiler ve maçı 2-1’e taşıdılar. Ancak bu arada da ciddi efor sarf ettiler. Sonrasında düşüş yaşandı. Ve skor 2-2 oldu... Göztepe’nin orta sahadaki direnci 90 dakikaya yetecek kadar değildi. 2-2’den sonra alarm verdi. ‘’Liderlik nasıl bırakılmaz, lider kalabilmenin gerçekleri nelerdir, neler yapılmalıdır..” Deneyimi ile Okan Buruk bu konuda oyuncularına ders vermeli.

        AKHİSAR

        - Akhisar’ın Karabük deplasmanında sergilediği oyun eleştiri aldı. Siz de aynı düşünceye katılır mısınız?

        Akhisar Belediyespor tatsız, tuzsuz... Karabükspor’un iki önemli golcüsü yoktu, Afrika kupasındaydılar ama buna rağmen Akhisar’dan daha etkili futbol oynadılar.

        Akigolar’ın tüm planı kazanmaktan öte rakibini oynatmama üzerineydi. 80. dakikaya kadar direndiler. Ancak frikik golü her şeyi alt üst etti.

        Akhisarspor üretken bir takım değil. Pozisyona girmekte zorlanıyor. Halbuki geçmişte ofans zenginliği olan bir takımdı. Rodellaga bundan dolayı vitrine çıktı. Şimdi ise ortalarda yok. Transfer dedikoduları, bir takım pazarlıklar tabi ki etken olabilir. Ancak ana sebep kendisini besleyen hatların tıkalı olmasıdır.

        Akigolar’ın deplasmandan galibiyetle dönmesi zor gibi gözüküyor. Bu yüzden içerideki maçlar kayıpsız geçilmeli. Rodellaga ile ilgili düşüncelerde artık resmiyet kazanmalı.

        ALTAY

        - Altay’ın üst üste aldığı sonuçlarla takımın kazandığı ivme övülmeye değer. Siz ne dersiniz?

        Altay’ı kutluyorum. Camia olarak bütünleşmek böyle bir şey. Şampiyonluk heyecanını topyekün yaşıyorlar. Cüneyt Biçer çok başarılı. Takımını hem iyi yönetiyor, hem de motive ediyor. Bir takımın 5 maç üst üste kazanması kolay bir iş değil. Galatasaray’ın dahi kazanamadığı bir deplasmandan 3 puan ile ayrılmak alkışı gerektirir. Sürdürülebilirlik futbol için de önemli bir kavram.

        Diğer Yazılar