Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA

        - Karşıyaka, Tuzla galibiyeti ile sanki hayata yeniden döndü. Ne olur bundan sonra?

        KSK’de iki farklı kimlik... Geçtiğimiz hafta kötü bir futbol, iştahsızlık, kazanmaktan uzak, vurdumduymazlık, biraz da kadercilik hakimdi. Tuzla karşısında ise tam tersi agresif futbol, yenme arzusu, birlik, beraberlik ve güçlü bir mücadele. Şaşırmamak elde değil.

        Bugsaşspor maçından sonra acaba beklentilerini dondurdular mı demiştim. Demek ki kaderciliğe teslim olmamışlar. U dönüşünde Turgut Hoca’nın da payı büyüktür. Esasında kısa bir süreç içerisinde herkes kendi adına bir şeyleri test etmiş oldu. Birlik, beraberlik, ortak mücadele, ortak duygu ve beklenti adına...

        Aşı tutmuştur. Gücü oranında KSK mücadelesini verecektir. Bu hafta Ankaragücü ile kritik bir maç oynayacak. Kazanması durumunda hedef değişikliği bile mümkün. Bol şans....

        AKHİSAR

        - Rodallega da Trabzon’a gidince Akhisar’ın hücum gücüyle kazanacağına inanıyor musunuz?

        Akhisar’ın kazanması gereken bir maçtı. Kan kaybı devam ediyor. Rodallega’nın Trabzon ile anlaşması ve dolayısıyla bu maçta oynamaması gerçekten büyük bir eksiklikti. Ricardo Vaz Te’nin aratmayacağını düşünenler bence yanıldılar. Vaz Te’yi dikkatle izledim. İki oyuncu arasında ciddi farklar var. Rodallega her defans için zor bir oyuncuydu. Gole yakın, gol vuruşlarında başarılı santrfordu.

        Vaz Te’nin ise daha zamana ihtiyacı var ancak Akhisar’ın böyle bir lüksü yok. Bu iş nasıl yürüyecek merak ediyorum. Akigolar mevcut ofansif güçleri ile zor kazanırlar. 18 takım içerisinde en az gol atan takım konumundalar. Ligde kalabilmek için kaybetmeyecekler ya da oyun şansı çok fazla olacak.

        GÖZTEPE

        - Göztepe’nin öne geçtikten sonra puan vermesini değerlendirirsek, ne yorum yaparsınız?

        İlk yarıda gösterdiği performans geleceğin ölçüsü olamaz. Üstüne koymazsan, sahada kuvvetli hale gelmezsen, puan da kaybedersin, maç da...

        Herkesin güçlendiği bir yarıda kendine çeki düzen vereceksin. Göztepe bu aralar kolaycılığı oynuyor. Kronik golü yiyor, sonrasında efor sarf edip öne geçiyor, yoruluyor, son dakika golleriyle de kaderine razı oluyor.

        Değerli oyuncular, kazanılan maçlar geride kaldı. Göründü ki dünün mücadelesi bugüne yetmiyor. Büyük bir avantajı kaybettiniz. Biz nerede hata yapıyoruzu kendinizce sorgulayın.

        Maçın en ilginç bölümlerinden biri de 2-2 biten maç sonrasındaydı. 2 teknik adam ‘’Bize haksızlık yaptı, kazanmamızı engelledi, resmen durdurdu’’ diyerek hakemi şikayet etti. Hakem, 2 takıma da aynı maçta benzer kötülüğü nasıl yapar çözmüş değilim. İlginç geldiği için yazdım...

        ALTINORDU

        - Altınordu ligin en renkli takımların biriydi. Başarısız sonuçlar takımı monotonlaştırdı. Sizce?

        Haftalardır galibiyet hasreti süregeliyor. Altınordu’nun yeni yüzü, sevenlerini mutlu etmiyor. Eskiden şeytanları seyretmek ayrı bir keyifti. Şimdi ise sıkıcı... Ofansif zenginlikleri yok . Hücum devamlılıkları ise yetersiz. Maç için de Altınordu sürprizlere kapalı ve sıradan... Eskiyi arıyoruz desem yalan olmaz.

        Şeytanlar kimle oynarsa oynasın sonuç üç neticeliydi. Şimdi ise bu olasılık ikiye düştü. İyisi de beraberlik...

        Hasan Kabza ile anlaşılmış. Genel temayüle ters bir durum. Şu andaki problemin çözümü olsa gerek.

        Diğer Yazılar