Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA

        1- Karşıyaka’da teknik direktörlüğe Atilla Güneş’in getirilmesi doğru mu?

        Macera aramanın bir anlamı yoktu, KSK biraz da mecburiyetten dolayı akıllı bir iş yaptı, Atilla Güneş ile yeni sayfa açtı. Atilla, camianın çocuğu ve KSK kulübünün dinamiklerini en iyi bilenlerden. Böylelikle kendisine bir fırsat tanındı. Şartlar zor olmasına rağmen KSK’lilik gereği görevi kabul etti. Umarım, her iki taraf için de her şey güzel olur.

        KSK’nin Aydın maçları hep zor geçer. Geriye düşmesine rağmen maçtan beraberlikle ayrıldı. Kan kaybetse de umudunu korudu.

        GÖZTEPE

        2- Göztepe’nin Urfa’da uzatmalarda aldığı bir puanın önemi nedir?

        Göztepe ile ilgili haberleri okuyorum, herkes son 5 dakikayı konuşuyor. Uzatmalardaki beraberliği Göztepe seyircisi konuşabilir, Göztepe yönetimi de... Ama teknik ekip ve oyuncular 2-0’a nasıl gelindiğini tartışmalılar. Bunu yapmazlarsa çok geçmeden benzer sonuçla bir kez daha karşı karşıya kalırlar. Bu sefer de şansları yaver gitmeyebilir.

        Özetle, uzatma gollerinden hep ders çıkartılmalıdır. Bence bu şans ihtar niteliğindedir. Urfa karşısında Göztepe dağınık bir futbol oynadı. İyi organize olamadıkları gibi baskı da oluşturamadılar. Okan Buruk önce takımın balansını düzeltmeli. Göz-Göz’ler var olan gücünü sahaya yansıtamıyor.

        AKHİSAR

        3- Akhisar’ın Beşiktaş yenilgisinden ziyade kötü futbolu üzüyor, sizce?

        Son 15 dakika Beşiktaş’ın maçtan ruhen koptuğu andı. Bunu bir kenara koyalım... Buraya gelene kadar Akhisarspor’un boynu bükük futbolunu üzülerek seyrettik. Sahada hiçbir etkinliği yoktu. Sıradan bir takım görünümündeydi ve çaresizdi. Daha ilk yüklenmesinde rakibine teslim oldu. Eskiyi mumla aradık. Tolunay Hoca’nın bugüne kadar oluşturduğu bir katma değer yok. Ancak takımın da gücü sınırlı. Ligde kalmaları başarı sayılacak.

        MANİSASPOR

        4- Manisaspor’da perşembenin gelişi çarşambadan belliydi, değil mi?

        Flaş sonuçlar sonrasında maalesef bir klasik yaşandı. Takımlar özel başarıya imza attıktan sonra işleri bitmişçesine davranırlar, nedense de bu yanlışlığa hep düşerler. Teknik ekip bildiği halde bunu bir türlü önleyemez. Sonrasında da “Korktuğumuz başımıza geldi.” beyanatları verilir. Alınan mağlubiyetle geçmişin başarısı silinmiş oldu. Tüm övgüler sıfırlandığı gibi Manisa tekrar tehlikeli bölgenin içine girdi. Akıl tutulması gibi bir şey...

        ALTINORDU

        5- Altınordu son iki maçını kazanarak Play-Off rotasına girdi, düşünceniz?

        Altınordu için değerli bir galibiyetti. İnatçı kişiliğinin karşılığını son dakika golü ile aldı. Okun yönü bir anda değişti. Nereye gidiyoruz endişesi iki galibiyetten sonra “Hedefe oynuyoruz.” oldu. Bu gelişmeler Altınordu için memnuniyet verici. Hasan Kabze bir renk yarattı. Takım içinde de bir güven oluşturdu. Yolları açık olsun...

        Diğer Yazılar