Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA

        - Karşıyaka bir ileri bir geri mehter takımı gibi. Sizce nasıl düzelir?

        Her an gerginliğin, çatışmanın, psikolojik savaşın ve de yokluğun olduğu yerde bu tür iniş çıkışların yaşanması normal. Tüm olumsuzluklara rağmen yine de iyi mücadele verildiğini düşünüyorum. Oyuncular kulüp ve kendi gelecekleri adına özel bir gayret sarf etmeli, Play-Off şansını yakalamalılar. Aradaki mesafe yok denecek kadar az. Bu şans herkes için bir umut olabilir. KSK’ye güneşli günler gelebilir. Mevcut ligdeki yerleşik düzenin Karşıyaka Kulübü’nü zaman içerisinde eriteceğinden korkuyorum.

        GÖZTEPE

        - Göztepe fırsatları hem harcıyor hem de zarar görüyor. Nereye kadar?

        Bu nasıl profesyonellik ve böylesi bir acemilik... Şampiyonluk yolunda öne geçtiğin bir maçta 5 gol yiyorsun. Bu resmen bulunduğun durumu inkar etmek gibi bir şey... Maalesef, ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Söylemlerinizin kağıt üzerinde kalması gerçekten üzücü. Sosyal medyada bir taraftar “Bizler hep inandık, ancak onları bir türlü inandıramadık” demiş. Özünde Göztepe’yi tek cümle ile ifade etmiş.

        GözGöz’ler golü bulduktan sonra tası tarağı toplayarak sahadan ayrılmak istediler. Rakip de dedi ki, “Dur bakalım, daha 85 dakika var. Bu süre içerisinde neler yapılacağını sana bir göstereyim...” Ve dediğini de yaptı, süper bir ders verdi. Maç sonunda da, “Ha şimdi gidebilirsiniz.” dedi. Ders çıkartmalı, ders alınmalı diyoruz ancak Göztepeli oyuncuların bir kulağından giriyor, diğerinden çıkıyor.

        AKHİSAR

        - Akhisar kazanamamayı alışkanlık haline getirdi. Yolun sonu neresi?

        Geçen haftaki başarının devamını beklemiyordum. Akhisarspor’un böylesi bir alışkanlığı olmadığı için... Eskiden vardı. Deplasmandaki her maçı 3 ihtimalliydi. Şimdi ise galibiyete kapalı. Beraberlikler iyi sonuç sayılıyor. Puana ihtiyacı olmasına rağmen bu kadar kolay teslim olması takımın güçsüzlüğünü ortaya koyuyor. Ligde kalmaları gerçekten başarı sayılacak.

        MANİSA

        - Manisaspor’u bu kadar ateşleyen, yeni kimlik kazandıran faktör nedir?

        İlk devrede 4-0 yenildiği Bandırmaspor’u resmen topa tuttu. Sebebi; güç farkı...

        Takviyelerden sonra bütünü ile değişen Manisaspor izliyoruz. Yeni bir kimlik ile tanıştık; mücadele eden, ruhunu ortaya koyan ve sonuca giden... Teknik direktör Sait Karafırtınalar’ın katkısını da yadsıyamayız. Takımını motive ediyor. Fiziksel ve taktiksel olarak da maçlara iyi hazırlıyor. Aynı ciddiyetle devam.

        BALIKESİR

        - Balıkesirspor’un Malatyaspor ile yaptığı maça ve sonucuna yorumunuz?

        Temposu yüksek, her yönüyle dolu dolu bir maç oldu. Malatya gerçekten yerinin takımı. Balıkesirspor ise bu ligin en renkli ve pozitif ekibi. En büyük hataları öne geçtikten sonra duraklamaları oldu. Nitekim o süreçte mağlup duruma düştüler.

        Sonradan akılları başlarına geldi. Uzatmada buldukları golle de gelecek adına moral buldular.

        Ancak şans kapıyı her zaman son dakikada çalmayabilir.

        Diğer Yazılar