Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Akhisar’ın Trabzon karşısında aldığı yenilgiye yorumunuz nedir?

        Akhisarspor için zor ve bir o kadar da kritik maçtı. Formda rakibine karşı en etkili silahı, fiziki anlamda sahada yapacağı mücadeleydi. İlk yarıda zor oyunu bozdu, arzu ettiği golü de buldu. İkinci yarının sıkıntılı geçeceğini biliyorduk. Maalesef bu yarıda benzer mukavemet gösterilmedi, Trabzon’un saha hakimiyetine müsaade edildi. Özetle, skoru koruma psikolojisi Akhisarspor’u esir aldı. Tempo düştü, moral bozuldu, mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

        ———

        GÖZTEPE

        - Göztepe’de Okan Buruk’un ayrılma fikrine karşı siz ne diyeceksiniz?

        Göztepe’yi haftalardır eleştiriyorum. Söylemleri sözde kalıyor, özde değişen bir şey olmuyor diye... Gelen sonuçlar bu tespiti doğruluyor. Göztepe karşısında iyi organize olabilen takımlar puanları alıp gidiyor.

        Göz göz’lerin en büyük eksikliği orta alandaki kısıtlı becerisi. Dikine giden oyuncu yok. Yaratıcılık ise eksik düzeyde. Özetle orta saha Göztepe’ye şekil veremiyor, forveti besleyemiyor.

        İlginçtir, takviye yapılmasına rağmen nereden nereye gelindi.

        Maç sonrası Okan Hoca ayrılmak istemiş, oyuncular da yapma etme diyerek vazgeçirmiş. Ortada körler sağırlar birbirini ağırlar durumu var. Şimdi gerçekten merak ediyorum. Hocasına sahip çıkıp koruma altına alan oyuncular nasıl bir refleks gösterecek?

        Yönetimin ve taraftarın mağduriyetini ne yaparak ortadan kaldıracak?

        ———

        MANİSA

        - Manisa’nın yükselen grafiğini ve sempatik futbolunu neye bağlarsınız?

        Öncelikle kaleci İsmail Şahmalı’ya baş sağlığı diliyorum. Evlat acısı hiçbir şeye benzemez. İsmail bu acıyı içinde yaşatarak maça çıkmış. İnanılmaz bir özveri...

        Küçük meleğimiz cennetinde nur içinde yatsın. Son haftalarda Manisa maçları hep ilgi çekiyor. Ofansif zihniyet hem renklilik hem de bereket getiriyor. Sait Hoca Manisa’da zor olanı başarmış. Mantaliteyi değiştirmiş. Yapılan her şey kazanmak üzerine. Eskiden yenik duruma düştükten sonra biten takım şimdi kaderciliğe müsaade etmiyor. Oyuncular gol atabileceklerine inandıkları için mücadelelerini sürdürüyorlar. Dolayısıyla da haklarını alıyorlar. Oturmuş futbol anlayışı ile çok daha iyi yerleri hak ettiklerini düşünüyorum.

        ————

        BALIKESİR

        - Balıkesir, Eskişehir karşısında da güçlü bir takım olduğunu kanıtlamadı mı?

        Balıkesirspor, Eskişehir karşısında da güçlü bir takım olduğunu kanıtlamadı mı?

        Balıkesirspor’u seyretmek her daim keyif veriyor. Futbol adına doyurucu bir maç oldu. Bal-Kes’ler 1-0 yenik duruma düşmelerine rağmen maçtan kopmadılar. Daha çok efor sarf etmek suretiyle skoru dengeye taşıdılar. Sonrasında ise her iki tarafın hücum denemeleri vardı.

        Kazanabilirdi de, kaybedebilirdi de... Bence Play-Off’un en iddialı ekibi. Dolaylı da olsa istedikleri hedefe ulaşacaklarını düşünüyorum.

        Diğer Yazılar