Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KSK’nin Tokatspor’a yenilgisi sonrası durumunu nasıl değerlendirdiniz?

        KSK’yi bir hafta Play-Off’un içinde, bir hafta Play-Off’un dışında görüyoruz. Alıştık... Bakalım papatya falının sonunda ne çıkacak!

        Play-Off Karşıyaka’nın kurtuluş umudu ve de geleceği. Bunu her hafta yazmaktan bıkmayacağım. Ucuna gelip de fırsatı kullanmamak körlük olur, mesleki ıska olur. Lideri ezerek yenmek, sonrasında sıradan bir takıma yenilmek izahı zor durumdur. Bu yolda kendisine engel olan, set koyan, sorumsuzca davranan her kimse KSK’ye ve onu sevenlerine yanlış yapmış olur. Artık hiçbir futbolcu keyfi davranamaz, sinirine yenik düşemez, arkadaşının akıttığı tere saygısızlık yapamaz, Karşıyaka’nın kaderi ile hiç oynayamaz. Durum bu...

        ——

        Göztepe’de Okan Buruk’un gidişi, Yılmaz Vural’ın gelişine yorumunuz?

        Futbolcular geçen hafta suç bizde diyerek hocalarına sahip çıkmışlar, istifasına engel olmuşlardı. Nasıl bir destek vereceklerini görme adına maçı merakla izledim. Meğerse hikaye imiş... Söylenen her şey yine lafta kaldı, değişen hiçbir şey olmadı. Göztepe’de dal kıpırdamadı. Hedef ortağı rakibine karşı nasıl olur da bu kadar dirençsiz kalabilir. Onlar bir dava peşindelerse senin davan nedir? Fizikte etki tepki kuralı vardır. O saha ve atmosferde ne oluyor da motive olamıyorsun? Bu kadar korkaksan ne işin var Göztepe’de?

        Hezimetten sonra sahadaki yalan rüzgârı Okan hocayı da istifa ettirdi. Yerine Yılmaz Vural geldi. Anında kana karışacak bir hoca, motivasyonu güçlü... Göztepe’yi nasıl canlandıracak merak ediyorum. Yaşayarak göreceğiz...

        ———

        Akhisar Belediyespor’da işler iyi gitmiyor. Bunun sonu nereye varır?

        Perşembenin gelişi Çarşambadan belli idi. Haftalardır yazıp çizdik işaret etmeye çalıştık, biraz daha bekleyelim mantığı puan ve zaman kaybetmekten başka bir işe yaramadı. Uyumsuzluk aşikardı. Tolunay hoca bir türlü takımın ruhuna giremedi. Kısacası aşı tutmadı... Bu işin bir tarafı... Madalyonun diğer yüzü ise ortada; takım güçsüz ve yeteneği kısıtlı.

        Akhisar, iyi takım olmasına rağmen sonuç alamadı demek haksızlık olur. Ancak eksikliğini düzeltme, ileriye taşıma anlamında Kafkas’ın bir katkısı olduğunu da söyleyemeyiz. Gelecek hoca önemli. Hamza Hamzaoğlu da Osmanlı ile anlaşmış. Bakalım ne olacak?

        ———

        Altay yıllardır arzuladığı havayı nihayet yakaladı. Bu gelişme ne doğurur?

        Türkiye profesyonel futbol liglerinin en uzun süredir yenilmeyen takımı. Tam 18 maçtır bileği bükülemiyor. Bulunduğu ligde bu işi becerebilmek gerçekten zor. Sahadaki inadı ve ısrarı taraftarına büyük keyif veriyor 500 kişiyle oynayan Altay 10.000 taraftarı tribüne çekiyor. Yıllar öncesi süper ligde beceremediği ambiansı bugün yaratabiliyor.

        Başta teknik direktör Cüneyt Biçer olmak üzere tüm camiayı kutluyorum. Altay küllerinden yeniden doğuyor...

        Diğer Yazılar