Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka bir hafta aradan sonra Play-Off’a döndü. Şansı nedir?

        Papatya falı devam ediyor. Karşıyaka geçen hafta Play-Off’un dışındaydı, bu hafta içinde. Umarım burada kalırız.

        Alınan galibiyeti herkes gibi ben de değerli buluyorum. Aynı iddiayı taşıyan rakibe karşı yakalanan bu skor KSK’nin ruhen bir bütün olduğunda neler yapabileceğini ortaya koyuyor. Atilla Güneş’in katkısı tartışılmaz. Yaşanan sıkıntıları oyuncularına en iyi ifade eden kişi. Hem ağabeylik hem de hocalık yaptığı kesin. Başka türlü travmalara maruz kalmış bir takımı harekete geçiremez, diri tutamazdı.

        Geçenlerde divan başkanı çağrıda bulunmuş. Başka KSK yok diye. Doğru. Bunu hepimiz biliyor ve söylüyoruz... Yetkili kurumların çözüme yönelik kafa yormaları gerekiyor. Söylemler eyleme geçmeli. Takımın her yönden morale ihtiyacı var. Maddi, manevi.. Yönetim de bu aşamada daha gayretli ve özverili olmalı, en azından prim konusunda....

        Play-Off’a kalan KSK emin olun buradan çıkar. Yeter ki bu imkan yakalansın.

        ——

        Göztepe sıkıntılı döneminde Yılmaz Vural’a sarılarak doğru yaptı mı?

        Sayın başkan son kozunu mevcut şartlara göre oynadı. İleriye yönelik plan ve düşüncelerini, idealistliğini bir kenara bırakarak...

        Yakalanan büyük bir avantaj kaybedildi. Şampiyonluk derken Play-Off bile riske girdi. Kalan süre içerisinde iddiası ve tecrübesiyle hastayı kim iyi edebilir diye düşündü?

        Arayışını Yılmaz Vural ile noktaladı. Başkan belki de ilk kez kendisiyle ters düştü... Yılmaz Vural Türkiye’de dar ve zor zamanların hocasıdır. Uzun soluklu çalışmaz.

        Usta hocalar resmi geçitte belli olur der ve final sürecinde ciddi risk alarak hedefi vurmaya çalışır. Adrenalini en üst seviyede taşır. Neler yapacağını ben de merak ediyorum.

        ———

        Göztepe’den ayrılan Okan Buruk’un Akhisar’a imza atmasına yorumunuz?

        Teknik adam değişiklikleri bazen başımızı döndürebiliyor. Akhisar’ın Okan Hoca’yı neyi düşünerek aldığını merak ediyorum. Nasıl bir fayda hesabı yaptılar, gerçekten dinlemek isterdim. Yanlış anlaşılmasın.

        Zor bir karar seri alındığı için söylüyorum. Okan Hoca’yı eleştirmek için değil...

        Mourinho da birçok takımı şampiyon yaptı ama bazı kulüplerde de nal topladı. Kadro ve uyum meselesi... Bazen aşı tutmuyor. Peşin hükümle davranmamak gerekir ancak Okan hoca da geleceği adına başarılı olmak zorunda .

        Aksi bir durum yaşarsa onun için Ege yalnızca tatil yeri olur.

        ———

        Balıkesirspor Ümraniye yenilgisiyle darbe aldı’ cümlesine karşı ne dersiniz?

        Beklenmeyen bir mağlubiyet oldu. Kendi yolunu açacağına sağ tarafa geçip rakibine yol verdi. Balıkesirspor gibi iyi futbol oynayan bir takımın figüran olabilmesini düşünemiyorum.

        Kabul de etmiyorum. Olağanüstü refor sarf ederek Play-Off’u yakalamalılar.

        Ligde yenemeyecekleri hiçbir takım yok. Ancak farkında değiller. İşin kötü tarafı da bu.

        Diğer Yazılar