Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KSK, bir hafta uyur gezer gibi, bir hafta Cin Ali... İddiasını pekiştireceği hafta sahada yok. Etkisiz, tepkisiz, amaçsız, kendi seyircisi önünde ise hatasını anlamışçasına saldırgan ve ısrarcı.

        Dolayısıyla Karşıyaka taraftarı bir hafta endişeli, bir hafta umut dolu. Artık finale doğru geliyoruz. Son 3 haftada her şey ortaya çıkacak. Her zaman ifade ettiğim gibi yine ümidimiz var, inancımız da devam ediyor. Yeter ki oyuncular istesin, o eforu sahada sarf etsin ...

        ———

        Göztepe’nin eksikleri Bolu’da net bir şekilde ortaya çıktı değil mi?

        Geçen hafta şöyle yazmıştım.’’ Göztepe’de tribünler tamam. Değerli hocam taraftarın problemini çözdü. Onları havaya soktu. Kendisine getirdi. Tribünlerden enerji, sinerji üretti. Ancak sahanın içi dışı gibi değil. Maalesef sorunlar devam ediyor. ‘’Boluspor karşısında benzer haftalardan biri daha yaşandı. Son dakikada gelen gol belki şanssızlıktı ama gerçekleri de örtemezdi. Göztepe’nin uzun zamandır düzelemeyen eksiklikleri var. Orta sahası üretken değil. Beceri konusunda sınırlı. Yılmaz Hoca da bunun farkında. Kişisel motivasyonla bir şeyler yaratmak istiyor. O da bir yere kadar. Sonrasında ise şapka düşüyor. Değerli hocam hafta içi beyanatında savunmayı çözdük şimdi sıra forvette demiş. Doğru... Hücumdaki yetersizlik maç içinde moral üretmiyor. Bir süre sonra kazanmak kaybetmemeye dönüşüyor o da kayıp yazıyor.

        Elde kalem, kağıt herkes matematikle iç içe... Hocam da ince bir hesap yapmış. Kendisi bu konuda tecrübelidir.

        Bandırma maçının sonucunu çok değerli buluyor. Umarım her şey kağıttaki gibi olur.

        ————

        Akhisar, Fenerbahçe yenilgisini hak etti mi, takımı nasıl buldunuz?

        Fenerbahçe karşısında iyi mücadele etti. Kısmen şanssızdı. İlk yarıda rakiplerine pozisyon vermediler. Ancak sonuç ortada. Fenerbahçe özellikli oyuncuları sayesinde koşmadan, mücadele etmeden Akhisarspor’u yendi. İddia ediyorum ki 3 sene evvelki Akhisarspor olsaydı ayarı kaçmış bu Fenerbahçe’yi sahadan silerdi. Gerçek ortada. Hiç kimse daha fazlasını beklemesin. Akigolar bu sene bir şekilde yırtsın yeter.

        Geçen haftaki galibiyet piyango niteliğindeydi. Kendi evinde efor sarf etmek suretiyle Akhisarspor kazanabiliyor. Herkes üst düzeyde mücadele etmeli.

        Oyunculardan biri dahi eksik oynarsa Akhisar sahada tekler ve kaybeder.

        ———

        Altınordu Play-Off’un 7 puan gerisinde ama pes etmiyor, sizce?

        Şeytanlar çıkışta... Klasik Altınordu’yu sahada görmeye başladık. Mücadele gücü yüksek, tempolu, kazanmayı düşünen, bunun için de gereğini yapmaya çalışan...

        Bu hafta da yenerlerse 3’te 3 yapacaklar. Okan’ın şık golleri ile fark 7’ye indi. Belli ki Altınordu Play-Off’tan vazgeçmeyecek.

        Yükselen form grafiği büyük bir avantaj.

        Bariz bir hata yapmadıkları sürece seri büyüyecektir.

        Diğer Yazılar