Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - KSK’nin Play-Off şansını ve mevcut durumu nasıl görüyorsunuz?

        Hepimiz yazsak da, anlatsak da maalesef KSK’nin kafasına giremedik. Deplasmanlardaki beyin tutulmasına mani olamadık. Ne yazık ki KSK, uzun süredir hamallığını yaptığı umudu yolun sonuna yaklaştığı sırada yoruldum diyerek üzerinden attı. Yaktığı ışığı yine kendisi söndürdü.

        Yönetim hafta içi genel kurul kararı aldı. Mevcut yönetimin artçısı hiç eksik olmayan depremlere karşı iyi dayandığını söyleyebilirim.

        Bu yükü taşımak gerçekten zor. Onlar da diğerleri gibi nefessiz kaldılar, aldıkları kararla geleceğe yol açtılar. Talipli çıkar mı bilemem. Bildiğim tek şey, her şeyin daha zora girdiği, daha kötüye gittiği...

        GÖZTEPE

        - Göztepe kalan haftalar için kötü sinyaller veriyor, yorumunuz?

        İlk maçta aldığı galibiyet sonrasında “Göztepe doğru ilacı buldu” söylemleri, ilacın yan etkileri nedeniyle bir anda değişiverdi.

        Hasta maalesef iyileşemedi diye...

        Halbuki hoca bütün hafta hesap kitap yapmıştı. Resmen Bandırma maçı ile ilgili davul çaldı. Önemli dedi, hayati dedi, 3 değil, 9 puanlık maç dedi ancak her şeyi demesine rağmen sahadan tık sesi dahi gelmedi. Ya hocanın motivasyon modelleri eskidi, usül, şekil geride kaldı, ya da futbolcular kendilerini dünyaya kapattılar.

        Haftalardır Göztepe’yi takip ediyorum. Üst bir performans yaratamadılar. Israrcı değiller, tersine kırılganlar. Yaratıcı ve yırtıcı olmayan bir orta saha ile asla hedef vurulamaz. Bırak vurmayı, körlükten hedefin yeri dahi bulunamaz. Göztepe bu durumda... Deneme yanılma modeliyle oluşturulan bir takım. Böyle bir takımın ne saha içi olgunluğu olur, ne de kazanma bilinci... Başkana ve takımını sahiplenen seyirciye üzülüyorum. İnancın iyice kırıldığı bir ortamda Yılmaz Hoca bir hamle daha yapacaktır. Tutarsa Play-Off, tutmazsa Göztepe sil baştan olur.

        ALTAY

        - Altay son iki maçı kaybederek düşüşe geçti, bundan sonra ne yapılmalı?

        Siyah-beyazlılar rekor kırarak süper bir çıkış yakaladılar. Şimdi ise düşüş içerisindeler. Futbolda bu tür iniş çıkışlar mümkün. Altay düşüşü törpüleyemedi. Yolun sonuna doğru yaşaması ise şanssızlık oldu. Gerçekten böylesi ulaşılmaz bir başarı taçlanmalıydı. Siyah-beyazlılar şimdi şansını Play-Off’ta arayacak. İvmenin terse döndürülmesi şart. Yoksa aradığını bulamaz. Cüneyt Hoca’ya ciddi bir iş düşüyor. Kaybolan heyecanı, sinerjiyi tekrardan yaratmalı. En büyük desteği de yönetim ve taraftardan görmelidir. Seyirci, mırıldandığı şampiyonluk şarkılarını daha gür dile getirmeli, takımını sahiplenmelidir.

        ALTINORDU

        - Altınordu artık Süper Lig’e aday takımlardan biri olarak gösterilebilir mi?

        Genç bir takımın çıkışı etkili olur, galibiyet serisi büyüyecek demiştim. Altınordu mevcuda bir halka daha ekledi. 3 haftadır kazanmak suretiyle hedefsiz olmayacağını gösterdi. Şansının yüksek olduğunu görüyorum. Bu çıkış Altınordu’yu Play-Off’un içine atabilir. Boluspor karşısında da büyük bir enerji ile oynadılar. Saha içi doğruları yine galibiyetteki en büyük etkendi. Altınordu’yu keyif ve heyecanla takip ediyoruz.

        Diğer Yazılar