Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Göztepe’nin üst üste aldığı kötü sonuçlarla geldiği yeri değerlendirir misiniz?

        Göztepe’nin deplasman direnci yok denecek kadar az diye haftalardır yazıyorum. Zira görünen köy kılavuz istemiyor. Yılmaz Hoca lafla, sözle bir şeyleri düzeltmek istedi. Ama dokunuşlar işe yaramadı. Nitekim Göztepe kişiliksiz oynayıp final maçını kaybetti.

        Maçtan sonra herkes kendine göre eleştirelerde bulundu. Vural hocam da bir önce cenazeyi kaldırıp, Sivas maçına odaklanmak için çaba sarf etti. İç saha harareti Göztepe’yi daha canlı hale getiriyor. Matematiksel gerçekleri de buna ekleyince Göztepe Sivas maçına iyi başladı. Ancak 14’te Gençer‘in atılmasıyla kısmi bir felç yaşadı. Fazlası değil eksiği olan Göztepe için moral ve güç anlamında kayıp oldu. İlk başta bu eksiklikten etkilenmediler. Zaman geçtikçe rakip avantaj sağlamaya başladı. 41’de de Sivas golü bularak acıya tuz bastı. Sonrasında sahada sayısal eşitlik sağlansa da değişen birşey olmadı. Göztepe 2. final maçını da kaybetti. Bundan sonrası tam bir bilenmezlik.

        KARŞIYAKA

        - Karşıyaka’da stad için planlanan eylemin sonucu etkisi ne kadar olur?

        Taraftarın eylemini son derece anlamlı buluyorum. Stadyum ile ilgili belirsizlik o veya bu sebeple bir şekilde devam ediyor. Halbuki çoğu yerde bu işler çok hızlı yürüyebiliyor. Nasıl mutabakat sağlanır bilemiyorum ancak ortada mağdur ve mağduriyet var. Yüzyılını çoktan devirmiş bir kulüp bunu hak ediyor. Gerçekçi, güzel bir stadı...

        KSK’ de mevcut yönetim arayış içerisinde. Kendisine destek verecek güç arıyor. Bulması çok zor. KSK camiasının direnci kırılmış durumda. Bıçak sırtındaki bu durum milli mutabakatı gerektiriyor. Diğer arayışlar ise top saydırmaktan öteye geçmez. Palyatif çözümler süreci uzatır, KSK’nin dönüşünü yok eder.

        AKHİSAR

        - Akhisar, Okan Buruk’la iyi bir yol katetti. Ne oldu, ne değişti Akigo’da sizce?

        İki haftadır şaşırtan Akhisarspor sezon başından beri yaptığımız eleştirileri tekzip edercesine alkışı hak ediyor. Öncelikle yönetimi kutluyorum. O ortamda Okan Hoca’ya görev vermek cesaret ve inanç gerektirirdi. Demek ki yaptıkları analiz doğruymuş. Emin olun, az insan böylesi bir risk alabilirdi.

        Zaten yönetimin bugüne kadar çok az yanıldığını söyleyebilirim. Okan Hoca ile birlikte kişilik bulmak buna denir. Sahadaki kekeme ekip gitti, yeni ruh geldi. Akhisarspor’un sezonu zor tamamlayacağı görüşünü taşıyanlardandım. Haftalar kala lig özgürlüğüne ulaşmaları son derece anlamlı.

        ALTINORDU

        - Altınordu’nun son haftalarda aldığı sonuçlarla Play-Off şansı nedir?

        Göztepe’nin ne kadar şansı varsa Altınordu’nun da o kadar şansı var. A.Ordu bileği daha zor bükülen bir takım ve şu an yükseliş içerisinde. Gençlerin çıkışı daha etkili ve baskın olabiliyor. Altınordu’nun final maçı, Ümraniye deplasmanıdır. Bugünkü Manisa maçı da kritik bir önem taşıyor. Her iki takım içinde sonucu merakla beklenen bir karşılaşma. Ama A.Ordu’nun zoru başarması sürpriz sayılmaz.

        Diğer Yazılar