Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KSK’de herkes çığlık atıyor.

        Atmasına atsın da duyan var mı, önemli olan bu...

        Yıllardır süre gelen haykırışlara holding dışında kulak veren olmadı. Her defasında top dönüp dolaşıp Aziz Başkan’a geliyor. Aziz Başkan’ın yerinde olsam her sene profesyonel iki veya üç takıma, bir kereye mahsus olmak üzere kendisini kurtaracak miktarda destek verirdim, yani sermaye...

        Ancak derdim ki;

        Al bu parayı, bir daha da yok. İşte sana fırsat, can suyu. Akıllı ol, camianı örgütle, iyi bir yönetimi oluştur. İmkanı lehine kullan, kendini kurtar. Becerdin helali hoş olsun. Heba ettin, ne yapalım kendin ettin bir daha da bana laf etme, serzenişte bulunma, gönül koyma.”

        KSK, 2,5 ay geçmesine rağmen hala hoca bulamadı. Mantıklı nasıl bir izahı olabilir, merak ediyorum. ..

        NASIL BİR GÖZTEPE OLACAK

        Balayı dönemi bitti ve Göztepe yönetimi ağır bir yükün altında patinaj çekiyor. Normal...

        Haftalar öncesinden belli olan bir şampiyonluk değildi. Neden ön hazırlık yapmadınız diyemeyiz. Beklentiler yüksek olduğu için başkanın görevi gerçekten zor. Eksiklerin tespiti, gideceklerin ayrımı, kalacakların doğruluğu, nokta atışlar, uyum sağlayacak doğru isimler, fayda ve güç getirecek transferler...

        Süper Lig’de her ıska ciddi maliyet oluşturur. Yoğurdu üfleyerek yemekte fayda var. Yeni hoca mesleki yaşamında resmin hep bir parçası olmuş. Kendisinin, resme bütün olarak bakma becerisini bilemiyoruz. Yaşayarak göreceğiz.

        Tamer Hoca’nın nasıl bir Göztepe istediği hepimizin merakı.

        Duysak iyi olacak.

        ALTINORDU İÇİN ZOR DURUM

        Altınordu’da başkan Süper Lig hedefini 2020’ye koymuş. Baktığımızda bizler için çok uzak. Zira Altınordu bu ligdeki gelişimini tamamladı. Ancak başkan her şeyin kendi programı dahilinde yürümesini istiyor. Bu sezon kaçan fırsatı bile “İyi oldu” diye yorumladı.

        Profesyonellik için ne kadar doğrudur bilemem. Nihai hedefin bu denli uzak olduğu yerde heyecan ve motivasyon nasıl yaratılır? “Ligde kal yeter” mantığı memuriyet oluşturmaz mı?

        Bence herkes için zor bir durum.

        ALTAY 2. LİG’DE DE YABANCILIK ÇEKMEZ

        Sayın Başkan ve yönetimini göreve başladığı andan itibaren başarılı buluyorum. Gençliklerini, heyecanlarını profesyonellik içerisinde işlerine mükemmel yansıtıyorlar. Örgütlenmeleri de, organizasyonları da çok iyi. Ayrıca ne istediklerini de gayet iyi biliyorlar. Oluşturdukları bütçe ile en iyileri almaya çalışıyorlar.

        Altay’ın yabancılık çekeceğine inanmıyorum. Göreceksiniz iddiasını bu lige de taşıyacaktır.

        Diğer Yazılar