Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        Göztepe’nin Süper Lig’deki başarılı grafiğini ve Jahovic’in performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?

        Ne olur, ne biter derken Süper Lig’de 4’de 4 yaparak çıkışını sürdüren Göztepe, resmen zirve yarışına ortak oldu. Net bir deplasman galibiyetine daha imza attı. Maçın baş rol oyuncusu Jahovic’ti. Durum 0-0 iken kendi kalesine attığı şık gol ile herkese şapka çıkarttırdı. Esprili bir şekilde bu adam acaba kendinde mi derken Jahovic attığı gollerle hat-trick yaptı.

        Jahovic gerçekten ilginç bir oyuncu. Hücumun her alanında bulunabiliyor. Rakip defans için çok tehlikeli... Öne geçtiği penaltı pozisyonundan sonra rakibinin 10 kişi kalması Göztepe’ye büyük avantaj sağladı.

        Zaten canı olmayan rakibi iyice güçsüz ve çaresiz kaldı. 2-0’dan sonra Göztepe rölanti futbolu seçti. Zamana oynadı. Doğal...Göztepe camiası olağan üstü bir durum yaşıyor. Süper Lig’in en renkli takımı konumundalar ve Göztepe ileriye yönelik herkeste merak uyandırıyor.

        AKHİSAR

        Evinde başarılı giden Akhisar deplasman maçlarında istediğini alamıyor, sizce bunun nedeni ne olabilir?

        Akigolar iç sahadaki başarılarını nedense deplasmanda yakalayamıyorlar. Konyaspor karşısında maça iyi başladılar. Baskılı oynadıkları bir sırada gerçekten haksız bir gol yediler. Rakibi ilk geldiği pozisyonda golü buldu. Yenilen golün şoku nedense uzun sürdü. Akhisar oyunu hızlandıracağına rakibin oyunu yavaşlatma düşüncesine ortak oldu. 58. dakikada Okan hoca iki değişiklik yaparak takımına ivme kazandırmak istedi. Yine rakibinin üstüne gitmeye çalıştıkları anda ters bir gol yediler. Sonrasında ise Akhisarspor’a yakışmayan umutsuz çabalar vardı.

        Talihsizliğini daha çok efor sarf etmek suretiyle tersine çevirebilirlerdi.

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka’da ekonomik sorunlar içinden çıkılmaz bir hal aldı, katılır mısınız ve çözüm öneriniz nedir?

        KSK’de düz giden bir şey yok. İdari ve ekonomik anlamda yaşanan olumsuzluklar futbol takımını da etkilemeye başladı. O da başarıdan kesildi. Son maçta, 10 kişilik rakibine yenilerek camiayı iyice karamsarlığa soktu.

        Şu sponsorluk anlaşmalarını bir türlü anlayamıyorum. Neyi, nasıl, hangi ciddiyetle konuşuyoruz, çok merak ediyorum.

        Göklere çıkarttığımız sponsorlarla ikinci günden itibaren işler ters gitmeye başlıyor. En son yapılan sponsorluk anlaşmasının da bir işe yaramayacağı çok net görülüyor. KSK kulübünün sorunları, borçları yönetimin boyunu aşmış. Mutlu kardeşimiz çaresizliği seçeceğine bence görevi devretmeyi düşünsün. Karşıyakalılığı, gayreti, bir şeyler yaratma, yapma çabası bizim gibi insanların gözünde değerlidir. Böyle de kalacaktır.

        Ancak bazı durumlarda da gerçekçi olmakta fayda var. Görülüyor ki, tünelin sonunda güneş ışığı olmayacak...

        ALTAY

        Altay Cüneyt Biçer ile iyi bir performans sergiliyor, bu sezon da şampiyonluk için iddialı olurlar mı?

        Altay’ın lig ciddiyeti mükemmel. Cüneyt Hoca’yı kutluyorum. 1 yıldır takımın başında. 30 maçtan sadece 3’ünden mağlup ayrılmış. Takımını çok iyi yönlendiriyor ve motive ediyor. Kendisine göre oluşturduğu bir oyun planı ve karakteri var. Ekibini yoğurarak futbol anlayışına adapte ediyor. Çok pas yapma kurgusu içerisinde baskı oluşturmaya çalışıyorlar. Kaptırılan toplar sonrasında ise kazanma gayreti Altay’ı farklı bir konuma taşıyor.

        Altay’ın bu sezon da zirvede kalacağına, ciddi başarılar yakalayacağına inanıyorum.

        Diğer Yazılar