Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        Göztepe, Fenerbahçe karşısında kötü bir yenilgi aldı. Sahadaki futbola yorumunuz?

        Haftanın kuşkusuz en merak edilen maçlarından biriydi Fenerbahçe-Göztepe karşılaşması... Ligde iddiasını kuvvetlendiren ev sahibi, maça taraftarın da desteği ile baskılı başladı. Ve erken de golü buldu. Golden sonra topa daha fazla sahip olan bir Göztepe izledik. İkinci yarıya ise sarı-kırmızılılar daha istekli ve organize başladılar. 58’de oyuna giren yeni transfer Poko tam 1 dakika sonra golünü attı. Oyuna renk ve denge getirdi. Maç son 15 dakikada heyecan fırtınasına dönüştü. Maçın kırılma anı ise 85’te Castro’nun kaçırdığı gol fırsatıydı. Öne geçme şansını ıskalayan Göztepe 90+3’de kendi kalesine attığı gol ile maçtan dramatik şekilde mağlup ayrıldı. Özetleyecek olursam, lige iyi hazırlanmış Göztepe bulduk. Tavsiyem ise Jahovic’i besleyecek kanat organizasyonlarına öncelik vermeleri ve alternatif bir santrfor adayı yaratmalarıdır.

        AKHİSAR

        Akhisarspor’un 10 kişi kalmasına rağmen sahada verdiği mücadeleyi nasıl buldunuz?

        İlk devreyi endişelerle kapatan Akhisarspor’un ikinci yarıya Sivasspor önünde nasıl bir başlangıç yapacağı hepimizin merakıydı. Belli ki takımın bütünü öz eleştiri anlamında süzgeçten geçmiş. Sahadaki gayret ve sorumluluk geçmişe oranla oldukça farklıydı. 1-0 yenik duruma düştüler. Sonrasında 10 kişi kaldılar. İlginçtir, inançları ve konsantrasyonları bozulmadı. Yenilgiyi kabullenmeksizin rakibinin üzerine gittiler. Çabalarıyla da 1-1’e ulaştılar. Sonrasında takım halinde özel bir mücadele vardı. Sonunda da moral olacak mutlu sonuçla ayrıldılar.

        Akhisarspor nihayet yeni stadına kavuşuyor. Bunun da ayrıca moral olacağını düşünüyorum.

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka’da son haftada yaşanan gelişmeleri “Büyük bir şans” olarak değerlendirir misiniz?

        KSK’de rüya gibi gelişmeler yaşandı. Uzun süredir camiada süre gelen karamsarlık bir anda heyecana dönüştü. Kim çıkar da böylesi yükü alır derken karda açan kardelen gibi Folkart kulübe talip oldu. Böylesi gelişme KSK’liler olarak hepimizi fazlasıyla mutlu etti. Sn. Mesut Sancak’ın iddiası ile 106 yıllık çınarın örtüşmesinden mükemmel başarıların çıkacağını düşünüyorum. Akabinde, hepimizin yakından tanıdığı değerli kardeşlerimiz, kulübü yönetimsiz bırakmayarak zor bir göreve soyundular ve ciddi sorumluluk aldılar. Bir yandan KSK’nin geleceğini dizayn edecekler, diğer yandan da iyice tekleyen, futbol takımını ligde tutmaya çalışacaklar. Tek bir soğukluk var o da sahadaki yetersizlik... KSK’nin her sorunu öncelik gerektiriyor ancak ligde kalmak bence önceliğin de önceliği...

        ALTINORDU

        Altınordu’nun Elazığ önünde aldığı galibiyet yeniden iddialı olmalarına sebep olur mu?

        İlk yarıyı tatsız, tuzsuz olarak 11. sırada kapatan A.Ordu 4 ay sonra gelen galibiyetle açılış yaptı. Genç ve yerli bileşimi ilk devrede dışarıda hoş bir seda bıraksa da sahada tecrübesizlikleri nedeniyle ses getiremedi ve risk almamak adına nokta transferleri ile kendisini ve tecrübesini güçlendirdi. Umarım Şeytanlar yeniden iddia sahibi olurlar. Son sözüm genç kardeşimiz Barışcan’a. Yeteneği kadar centilmenliği ile de hem kendisini hem de formasını giydiği kulübünü tüm Türkiye’ye alkışlattı.

        Diğer Yazılar