Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gözlük; kullanmaya zorunlu olunsa da, sadece imaj için kullanılıyor olsa da; pek çok kişi tarafından kullanılan önemli ve zaruri aksesuarlardan biri. Günümüzde, artık eskiye nazaran çerçeve seçimi de daha özenle yapılıyor, hatta kullanım rengine yöenlik, iki veya daha fazla renk alternatifi bulunduruluyor. Ben de, sizlerle,

        Vera Bradley . Meme Kanseri’ne destek için tasarlanan bu trend çerçevelerden birini alarak, siz de vakfa katkıda bulunabilirsiniz. Giovanni. Kahverengi, siyah, bordo ve lacivert, erik, pembe ve yeşil renklerin hakim olduğu The 12 koleksiyonu 2014’ün trendlerini doğrudan yasıtan modellere sahip. Üstelik oldukça ekonomik. Cesur şekilleri, saydam pastel malzeme ve çizgili desenleri ile, Marc Jacobs tasarımı çerçeveler, oldukça şık ve görünce insanı gözlük kullanmaya teşvik edecek kadar çekici.

        Google glass elbette 2014’ün en fazla rağbet gören gözlüklerinden biri oldu. Oldukça ilginç olan bu teknoloji harikası gözlükler de, bu senein gözlük trendleri arasındaki yerini aldı. Tiziano ve Susi Tabacchi imzalı Rye & Lye marka çerçeveler İtalyan çizgilerini yansıtan ve gözlük dendiğinde klasikleşmiş isimlerden biri. Yani her dem trend, her zaman tercih nedeni. Ogi’nin yeni evo- tec çerçeveleri, hem canlı renklere sahip, hem de daha hafif bir yapıda. Yeni koleksiyona özellikle, kış aylarının griliğine inat parlak renk ve desenler hakim.

        Fransız zerafetini, günümüz çizgileriyle başarılı şekilde sentezleyen Plume Paris’in yeni koleksiyonun da, rengarenk striped çerçeveler göz alıcı. Özellikle tarz olarak spor şık olmayı seçenler için. Amerikalı Arnette, aslında daha çok sportif amaçlı kullanılan güneş gözlüklerinde tercih edilen markaların başında geliyordu. Ancak, çerçeveleri ile de oldukça iddialılar ve tercih nedeni olmaya aday. Smith iddialı ama aynı anda tarzlarından ödün vermeyi sevmeyenlerin tercihi olan bir marka. Ve hemen her rengin hakim olduğu geniş bir renk yelpazesinden oluşan çerçevelere sahip.

        Timex sadece erkeklere özel çerçeve tasarlayan, yine en çok tercih edilen markalar arasında. Yeni koleksiyonunda ise, dayanıklı, hafif ve çerçevesiz alt lens seçenekleri ile şık modeller yer alıyor. BCBG Max Azria, modern ve trendlere tutkuyla bağlı, her şekilde şık görünmeyi sevenlerin tercih ettiği bir marka. Yılın en popüler çerçevelerine sahip olan koleksiyon, yeni sezon trendlerin esinlenerek renklendirilmiş. Pro Design Denmark, ahşap görünümlü biodegradable asetat hammaddeli, retro tarzlı çerçeveleri ile karizmatik görünmeyi seven beylerin ve bayanların tercihi.

        Diğer Yazılar